Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
  Принтирай

CHOOSE YOUR POISON.CHOOSE LIFE, или Ода на радостта...
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 06:29 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Днес е поредната безсънна вечер прекарана след голямо количество екшън по заведенията, 200 милиграма ефедрин и промишлено количество тонизиращи напитки.

Пиша този BullSHeet под музиката на Massive Attack - Mezzanine

Преди половин час влизайки в добре познатия ни фейсбук се заговорих с една мома... непозната, стана въпрос за депресията,момичето очевидно имаше свои вътрешни терзания,диалога/монолога пое в интересна посока и мисля да го споделя.
И без тва напоследък никой не пише във Форума /:)/

Galina
slojno e , na men i psiholog nyama mi pomogne, dori si mislya 4e shte stane po zle

ot tolkova godini po 4atovete , samo lafeneto s nepoznati me e osvobodilo v dyrjanieto do nyakyde

5:35am Me:
:):)

АЗ СЪМ ПО ЧАТОВЕТЕ ОТ 96ТА

ОТ 98/99ТА РЕДОВНО

5:35am Galina:
em az sym ot malko po kysno

5:35am Me:
РЕГИСТРИРАЛ СЪМ СЕ КЪДЕТО СЕ СЕТИШ

5:36am Galina:
az byah v mirc, v dir.bg. v kyde li ne v na4aloto , vse nyakyde se vryah

5:36am Me:
И АЗ СЪМ БИЛ В ДИР

В IRC...

5:36am Me:
ТА ИМА НЕЩА КОИТО ДА НАПРАВЯТ ЖИВОТА ПО-РОЗОВ

АЗ СЪМ ГИ ПРОБВАЛ

И НАИСТИНА РАБОТЯТ

ПРОДАВАТ ГИ В МАЛКИ КУТИЙКИ НА БЛИСТЕРИ

5:37am Galina:
hahaha i kakvo sa te

5:37am Me:
АНТИДЕПРЕСАНТИ

СЕРОТОНИНОВИ ИНХИБИТОРИ

НЯКОЙ ПО-НОВИ ИНХИБИРАТ И НОРАДРЕНАЛИНА

АКО СЕ ЧУВСТВАШ НЕМОТИВИРАН

ИМАТ ЕФЕКТА НА МЕТАМФЕТАМИН, БЕЗ ПОВЕЧЕТО СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

5:38am Galina:
tova narkotici li sa :P:P

5:38am Me:
НЕ, НИЩО ПОДОБНО

ТОВА СА ЛЕГАЛНИ ДРОГИ

ПРОДАВАТ СЕ В АПТЕКИТЕ

5:38am Galina:
hahahaha

5:39am Me:
НАРКОТИЦИТЕ НЕ ВОДЯТ ДО НИЩО ДОБРО

ВИЖ , КОГАТО СА ИЗПИСАНИ И СЕ КУПУВАТ ЛЕГАЛНО , ТОГАВА СА ЗА ДОБРОТО ДЕЛО

ЩОТО СИ СИ ПЛАТИЛ ДДС КАТО ДОБЪР ДАНЪКОПЛАТЕЦ

5:39am Galina:
stranno nali sa pak narkotici

hahahha

5:56am Me:
ДЕФИНИРАЙ НАРКОТИЦИ :))

5:57am Galina:
himikali koito te ubivat zashtoto si pristrasten

5:59am Me:
АММ СПОРЕД ТАЗИ ДЕФИНИЦИЯ

ЗАХАРТА , СОЛТА И МАЗНИТЕ МЕСА СА НАРКОТИЦИ :):)

5:59am Galina:
taka e

5:59am Me:
ПОД МАЗНИ МЕСА РАЗБИРАЙ КЮФТЕНЦА , КЕБАПЧЕНЦА И КВОТО ТАМ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОТ ТЯХ

5:59am Galina:
vredni sa i netryabva da se konsumirat

6:00am Me:
НЕ КОНСУМИРАШ ЛИ СОЛ , ЗАХАР , МЕСО ?

6:00am Galina:
zvu4a ve4e kato anoreksi4ka

:D:D

ВИЖ , ВСИЧКО В ТОЗИ ЖИВОТ ТЕ УБИВА

ne

ДОРИ СЛЪНЦЕТО :):)

da taka e

ВЪЗДУХА КОЙТО ДИШАШ ТЕ УБИВА

neznaya kakvo tryabav da se pravi za da jiveesh zdravoslovno i dylgo

МЕТАБОЛИЗМА ТИ ТЕ УБИВА ЗАРАДИ КИСЛОРОДА КОЙТО СЕ СЪДЪРЖА ВЪВ ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ И АМИНОКИСЕЛИНИТЕ

НАРИЧАТ СЕ СВОБОДНИ РАДИКАЛИ

ЧОВЕШКИЯ МОЗЪК РАСТЕ ДО 2 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

ОТ ТАМ НАТАТЪК ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ НЕВРОНИ

ТАКА ЧЕ БАВНО И СИГУРНО УМИРАШ

ВСЕКИ КОЙТО Е РОДЕН Е БОЛЕН ОТ ЕДНА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА СТАРЕЕНЕ

И ТОВА Е ЗАБОЛЯВАНЕ СЪС 100 ПРОЦЕНТА ЛЕТАЛЕН ИЗХОД

ТАКА ЧЕ ВСИЧКО В ЖИВОТА ТЕ УБИВА

ОТ 2 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

ДО СМЪРТА ТИ

ТИ ДЕГЕНЕРИРАШ БАВНО И СИГУРНО

ВЪПРОСА Е КОЕ ТЕ УБИВА ПО-БЪРЗО

РАЗБИРАШ ЛИ НОМЕРА ? :):)

ДЕПРЕСИЯТА ЩЕ ТЕ УБИЕ БЪРЗО

ХЕРОИНА ОЩЕ ПО-БЪРЗО

ЦИГАРИТЕ И АЛКОХОЛА ДОСТА ПО-БАВНО

МАЗНОТО И СЛАДКОТО ОТНОСИТЕЛНО ПО-БАВНО ОТ АЛКОХОЛА И ЦИГАРИТЕ

ГЛУПОСТА ЩЕ ТЕ УБИЕ НА МИГА

ТАКА ЧЕ НОМЕРА В ТОЗИ ЖИВОТ Е ДА ИЗБЕРЕШ НЕЩАТА КОИТО ЩЕ ТЕ УБИЯТ ПО-БАВНО

АНТИДЕПРЕСАНТИТЕ НЕ ТЕ УБИВАТ БЪРЗО :):)

6:03am Galina:
plashish me ve4e

ТУК СЪОБЩЕНИЯТА СПРЯХА :) НЕ ЗНАМ КОЕ ТОЧНО Я УПЛАШИ , БОЛНИЯТ МИ УМ, ИЛИ ГОРЧИВАТА ИСТИНА, ИСТИНА С ДОБРЕ ПОЗНАТИЯ ГОРЧИВ ВКУС НА МЕТАМФЕТАМИН ...

п.п. Извинявам се за недобре форматирания текст , но е директно копиран от лог-а ,а и е 6 сутринта деа /kreten/

п.п.п. Добавено на на 01 Сеп 2010 08:30
Първоначалният вариант на заглавието беше CHOOSE YOUR POISON.CHOOSE LIFE, или Песен за Живота , но ми звучеше прекалено като по Вапцаров /kreten/ /kreten/

Последна промяна KiK3R на 01 Сеп 2010, 08:30, променена общо 5 пъти

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: CHOOSE YOUR POISON.CHOOSE LIFE, или Ода на радостта...
МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 07:57 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Днес се скатаваш на завет,утре-вечна ти памет /god/ /god/ ...отказвам се да отказвам /smoke/ ...и не само цигарите /zybat/ /kreten/

"Не вземай живота на сериозно и без това жив от него няма да се измъкнеш" /nose/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 08:14 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

djesy написа:
Днес се скатаваш на завет,утре-вечна ти памет /god/ /god/ ...отказвам се да отказвам /smoke/ ...и не само цигарите /zybat/ /kreten/

"Не вземай живота на сериозно и без това жив от него няма да се измъкнеш" /nose/

именно /coffe/ /smoke/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 09:54 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Принципно си прав.
Имам един познат, който на забележката, че пуши много и яде мазно, което ще го убие, каза, че ако спре да яде ще си отиде за около месец. Така че продължавайки по този начин, имал шансове да живее по-дълго.

Проблемът според мен е в това дали хората като жената, с която си имал кореспонденция, са направили съзнателен избор.
Дали консумирайки определени питиета, храни и пр., дали поддържайки определено поведение, съзнават последиците, до които води това поведение.
Защото най-гадно е да имаш контакти с човек, който прави каквото си иска, но после започва да се оплаква от това-онова.
Очевидно е живял като овца, ако мога да отъждествя овчия живот като поглед не по далеч от носа си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 10:08 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Пепо я стига се изхвърля,ти как живееш?Природосъобразно?...Защото от няколко дни си спрял цигарите? /nose/ ..Спортуваш ли системно,храниш ли се здравословно...зеленчуци,плодове,а месото,колкото се може по малко и за предпочитане риба или пиле?И въобще ти как живееш,я ми обясни по подробно /read/ ...ей тая фраза нещо ме понерви /big/ ..
"Очевидно е живял като овца, ако мога да отъждествя овчия живот като поглед не по далеч от носа си."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 10:32 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Може би ще се получи дискусия,няма да се меся за да не влиая, накрая ще си кажа и моето мнение :)

Последна промяна KiK3R на 01 Сеп 2010, 10:47, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 10:45 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Написах ебаси дългия и емоционален пост в отговор на Джеси, но докато го публикувам, Кикъра ме изпревари и аз без да искам го изтрих.
Така че ще се опитам да направя бледо копие.

Аз не съм искал да засегнал никого, нито теб, Джеси, защото нямах предвид твоя пост.
Исках да кажа човек да прави съзнателен избор. Да прави каквото иска, но да знае какви са последиците от поведението.
Защото познавам хора, които непрекъснато и нарочно живеят в стрес, бачкат като волове /баси животинските сравнения, очевидно е, че съм от село/, А НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ОПЛАКВАТ НА ОКОЛНИТЕ, ЧЕ ГИ БОЛИ ТУЙ-ОНУЙ И НЕПРЕКЪСНАТО ХОДЯТ ПО ДОКТОРИ.
Най-лесно е да си овчар на село и библиотекар в града. Но за нас - останалите, се налага да правим баланс на позитивното и негативното в тоя живот.
Е, на този етап аз избрах да спра цигарите. Между другото известно ми е, че те изобщо не са този бич, за който ги представят, особено ако се пуши умерено. И се съгласявам с Кикъра за мястото им в неговата класация.
И сега, около месец по-късно, че чуствам чудесно.
Има една разлика в годините ни , Джеси, но вероятно тя е съществена. Защото аз започвам да осъзнавам, че от живота не може само да се взима. И сега е моманта, в който започвам да се замислям за остатъка от моя живот. И който искам да изживея пълноценно...
Оня ден например извървях пътя до планински връх /около два километра/ без да спра за почивка. И това ми донесе огромно удоволствие. Не само защото е благодарение на спрените цигари, а защото вече мога да го правя отново. Може би е дошло времето да отделям внимание на мъничките неща от живота.
Ако с нещо съм те засегнал, прощавай.

п.п. Четете предпазливо тези редове, тъй като е напълно е възможно всичко горенаписано да е плод на късно интелектуално развитие ... /kreten/

Последна промяна pepi на 01 Сеп 2010, 11:12, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 10:58 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

/kreten/ ко трийте тука ве...ма успях да го прочета /kreten/

иначе всеки сам си дроби попарата ... според вкусовите си изисквания към момента...па после почва да мисли, защо е ползвал тази подправка, като е можело да сложи от другата /:)/
явно съм гладен /blink/ /kreten/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 10:59 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

malkiq_dqvol написа:
/kreten/ ко трийте тука ве...ма успях да го прочета /kreten/

иначе всеки сам си дроби попарата ... според вкусовите си изисквания към момента...па после почва да мисли, защо е ползвал тази подправка, като е можело да сложи от другата /:)/
явно съм гладен /blink/ /kreten/

дяволе , разваляш дисциплината /kreten/ , тука искам да чуя други мнения , а не да им даваш наклон :)
а аналогията с попарите хич не е адекватна,освен ако не сметнеш че може да изхвърлиш стария и да си подправиш нов живот с нови подправки когато не ти хареса досегашния.Разсъждаваш като млад човек, който има много време пред себеси.
Можеш ли да върнеш времето назад ? :)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 01 Сеп 2010, 13:30 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Живота на човек преминава в тясна връзка с околната среда в която той живее и се развива.Човек трябва да бъде в пълна хармония с външната среда и собствената си природа.В съвремения динамичен свят,човек е подложен на непрекъснати промени на ,които е принуден да реагира.Бързата промяна около нас води до нарушаване на вътрешния ритъм и натрупване на излишен стрес,затова е нужно всеки сам за себеси да открие своя оазиз,където да възстанови силите си,да се успокои и възвърне своето равновесие /smoke/ ..но колко от нас го правят и то осъзнато?Радвам се за теб,че си открил своя оазиз /kiss/Пепито и не се сърдя,така лесно неможе да ти се получи. /zybat/ Правилно е,съгласна съм с теб,че малките неща осмислят живота ни,човек,който може да се радва на мил жест,искренна усмивка,нежна дума,на добро дело е в синхрох със себе си ./hmmmm/ Така мисля аз /fubar/ ..Подразни ме определението"овча глава" /kreten/ ,ако хипотетично приемем,че това определение се отнася за все още неосъзнал се човек,визирам себе си. /smoke/ ..Защо?Защото за доста неща си мисля,че все още имам време да започна да ги правя,както трябва /hmmmm/
Това е заблуда Пепи,осъзнавам ,но още малко ще поживея на ръба ,/smoke/още малко ще сърфирам по гребена на вълната /kreten/ ...ще се плъзгам по острието на ножа /zlinio/ ...за всяко нещо неизбежно идва време /nose/ /smoke/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]