Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
  Принтирай

Бар "Goblet" на сърцето на София
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 25 Юли 2009, 13:31 

Бар "Goblet" на сърцето на София

Колко пъти ти се е случвало да попаднеш в стария еврейски квартал на София, в търсене на уютно месненце, в което да изпиеш сгряващо питие или освежаващ коктейл? И колко пъти търсенето ти е се е увенчавало с успех? Да си го кажем-районът изобилства от малки ресторантчета и кръчмичи, носещи дъх на шкембе чорба и бекрайни игри на табла, а чистите, ведри, модерни кафета, които вечер се превръщат в място за срещи със себеподобни, дори не се броят на пръстите на едната ръка.

[singlepic id=99 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=101 w=320 h=240 float=]

Но нещата се промениха, от както на ул. Бачо Киро 24, отвори врати бар Goblet. Ако си прочел поне една книжка за Хари Потър, сигуно се сещаш какво значи името на заведението и понеже си ми симпатичен, ще те светна, че гоблетът е една от най-разпростанените чаши в барманския занаят. Освен това, педполагам, че този месец, ще ти се наложи да обърнеш доста гоблети, пълни с червено вино...Бар Goblet ще ти се стори особено привлекателен и по още една причина-музиката, която ще чуеш там, е различна от типичните за лъскавите заведения фешън мелодии.

[singlepic id=103 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=102 w=320 h=240 float=]

На прага най-вероятно ще те посрещне кадифения глас на Ева Фицджералд или Нина Симон, или пък чувствения глас на Луис Армстронг. Какъв по-добъ фон за чаша ароматно вино или ирландско кафе? Ако търсиш нещо специално, обърни се към очарователния барман и кажи паролата: Goblet Special. Тогава ще можеш да си избереш между няколко от истинските специалитети на заведението- авторските коктейли като Sufer on Acid, в който се долавя вкус на йегемайстер и сок от ананас или пък бижуто Belini-гъделичкаща небцето смес от шампанско, гренадин и белени праскови. Но колкото и да разказвам, вероятно ще пропусна нещо, така, че иди и се увери сам в думите ми.

[singlepic id=104 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=105 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=107 w=320 h=240 float=]

Точно място: ТУК
Тел. за резервации: 02/9801110

Върнете се в началото

Re: Бар
МнениеПубликувано на: 27 Юли 2009, 22:01 
Свикнахме с него
Свикнахме с него

Нямам пропуск там аз /blush/ На всяко прминаване през столицата ми е втора спирка /dance2/ /kreten/ И градината смятам да преслушам, преди да е паднал снегът. /secret/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 28 Юли 2009, 09:50 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Чувал съм само добри от отзиви за Гоблет...кажат ли ти го 20-30 човека,значи бара сериозно си го бива.Случи ли се пак да отида в София...този път не бих пропуснал посещение /drunk/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 29 Юли 2009, 07:07 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Местоположение: Where we used to talk? What shall we use to fill the empty spaces?
жените обичат да са център на внимание и да ги забавляват.
някои жени харесват бара, заради това, че познават Бастико. а леко смуглият собственик знае как да ги забавалява.
иначе, барът не лош. обслужването е на ниво. музиката е готина...
единственият минус е, че не е голям и може да се окажеш без место в пиков час /smoke/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 29 Юли 2009, 11:50 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

sando написа:
жените обичат да са център на внимание и да ги забавляват.
някои жени харесват бара, заради това, че познават Бастико. а леко смуглият собственик знае как да ги забавалява.
иначе, барът не лош. обслужването е на ниво. музиката е готина...
единственият минус е, че не е голям и може да се окажеш без место в пиков час /smoke/

/hmmmm/ Ти отде знаеш, ве?...И що не си ма водил там? /hmmmm/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]