Не сте само вие, Простак, в рамките на шегата беше

Имах 3г връзка с мъж, 7г по-голям от мен. На пръв поглед, нищо особено,още повече,че аз тогава бях на 23г, той на 30г /т.е.на колкото съм аз в момента, Офтопик-Авторе, познах за възрастта, нали

/
Първата година нямаше почти никакви проблеми, макар, че за някои от нещата беше точен лафа- Ти където си, аз от там се връщам...Конфликта дойде, когато нещата взеха да вървят към особено сериозно обвързване- сватби, деца и прочие- аз не бях готова, той смяташе, че му е време

А в същото време, не показа нито един признак, че е готов да поеме отговорност и да се държи зряло. /мъжете пораствате мнооооого по-късно

/Нещата много се натегнаха и се стигна до сериозни конфликти. Един ден не издържах и му събрах багажа. Година след това, той се ожени, роди му се син и....половин година по-късно се разведе. Някои неща, зависят и от човека, нали?Дядо ми е бил 13г по-възрастен от баба ми, но по-щастлив брак от техния, не съм виждала. По въпроса за чистия секс, имала съм отношения с мъж, в пъти по-възрастен от мен, перфектно изглеждащ и не мисля, че възрасттта е от значение. Куриозът в случая е, че приятелите ми мъже, никога не можаха да приемат тази връзка...