Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 50 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
  Принтирай

За изневярата
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 12:46 
Почетен ЧЛЕН
Почетен ЧЛЕН
Аватар

Вчера не можах да си пусна темата, ама сега ще услея /kreten/

Та, какво ви е мнението за изневярата? Мислите ли, че малко "разнообразие" е полезно за една връзка или напротив?
И предпочитате ли да разберете ако половинката ви го направи?
Аз, лично, не ща да разбирам ако тя ми изневери. Пък аза мен - аз пред свъестта си съм чист /wasntme/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: За изневярата
МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 12:51 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

според мен ако се стигне до изневяра ... значи нещо не е както трябва /hmmmm/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 12:52 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Ще се повторя от предишната тема, но знам, че човек не може цял живот хляб да яде и намирам изневярата за нещо естествено. Правила съм го и вероятно ще продължа да го правя,въпрос на нагласа и характер е. :( Разбира се, не безразборно /noway/ Трябва да се стремим, да не нараняваме партньора си и лично аз, не признавам никога /noway/ и не искам да знам, ако са ми изневерили. /no/ Не разрешавам, както вече казах, да ми ги водят в къщи /камо ли в чаршафите ми /fubar/ /и да внимава, да не осъмна с някоя птича болест /или недай си Боже, нещо по сериозно /crash/ / Ако възникнат чуства...при спазени по-горе условия, се разделяме в мир. :P

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 12:59 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Както кака Латро каза винаги ще я има изневярата и тя е естествено нещо ама неискам да разбирам когато тя е на лице ... а колкото до това как ще реагирам зависи от това колко са силни чувствата ми ... способна съм да простя но зависи и как съм разбрала за изневярата ... и най-вече дали " я" познавам

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 13:15 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

когато ми е минава през ума мисълта за изневяра ... винаги е била предхождана от някакъв проблем вкъщи
ако аз се чувствам добре с мъжа до мен
ако той ме кара да се чувствам харесвана и желана
и сексуално удовлетворена
не бих била с друг
а и без това не обичам да допускам много хора в личното ми пространство
още повече в гащите ми /kreten/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 13:34 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Както казах, въпрос и на характер е малко /yes/ За мен не е нужно да има проблеми в къщи, като предпоставка за изневяра /no/ Аз съм натура, която бързо се насища и все търси нови предизвикателства :P Това не значи, че лягам с всеки срещнат /noway/ Просто съм си оставила вратичка в принципите, за случаите, в които срещна някого...и химията между нас е достатъчна да вдигне "Кремиковци" във въздуха /smoke2/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 13:36 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

[r00t] написа:
Вчера не можах да си пусна темата, ама сега ще услея /kreten/

Та, какво ви е мнението за изневярата? Мислите ли, че малко "разнообразие" е полезно за една връзка или напротив?
И предпочитате ли да разберете ако половинката ви го направи?
Аз, лично, не ща да разбирам ако тя ми изневери. Пък аза мен - аз пред свъестта си съм чист /wasntme/

Зависи какво се разбира под изневяра , секса стига да няма намесени чувства не смятам,че е изневяра, но виж лъжата дори и да не е примесена със секс може да бъде наречена изневяра, на мен не ми пречи да спя със 100 жени , но да ми пука само за една , да я обичам и да се връщам винаги при нея,повечето жени не го разбират това защото не мислят от мъжка гледна точка , а мъжете и жените сме устроени различно емоционално.

Предполагам ще се съгласиш с мен колега ,че на мъжете ни е по-лесно да разделяме секса от чувствата, просто природата така ни е създала , да не се привързваме лесно , за да можем да си изпълняваме заложената функция, обаче при повечето жени не е съвсем така, там често секса е свързан и с чувства ,а това вече е изневяра,при тях добрия секс е предимно емоционално изживяване, докато за нас е по-скоро физическо ... природата ни е устроила така и не случайно.

Bruce Channel - Hey Baby.mp3

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 13:40 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Ако ми позволиш сине, от чуства до чуства има разлика /yes/ Принципно си прав, че повечето жени се привързваме емоционално към партньора,защото по природа сме такива. И на мен ми се е случвало, но не е необходимо условие. /yes/ Мисля, че с възрастта се надживява. Иначе, колкото и да е готин секса, ако няма никакви чуства между двамата, за мен е дявол на магаре. За да сготвиш шедоьовър, трябва да сложиш и подправки.....само да не прекаляваш. :P

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 14:01 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Latrodectus написа:
Ако ми позволиш сине, от чуства до чуства има разлика /yes/ Принципно си прав, че повечето жени се привързваме емоционално към партньора,защото по природа сме такива. И на мен ми се е случвало, но не е необходимо условие. /yes/ Мисля, че с възрастта се надживява. Иначе, колкото и да е готин секса, ако няма никакви чуства между двамата, за мен е дявол на магаре. За да сготвиш шедоьовър, трябва да сложиш и подправки.....само да не прекаляваш. :P

Позволено ти е маме , принципно съм прав и понеже знаех,че вие жените когато някой ви каже,че едно
нещо като цяло е така ,винаги ще се намери някой да каже "аз знам за 2 изключения" и ще реши, че това променя общото правило в класическата механика на взаимоотношенията между хората , за това съм написал "обаче при повечето жени не е съвсем така, там често секса е свързан и с чувства " като наблягам и налягам върху думата Повечето, знам че има 2% изключения в световен мащаб /kiss/ ,а че трябва да се слагат подправки е така , но често готвачката незнае къде да спре и в един момент решава,че вече не и се яде телешко с ориз , а и се яде мусака по гръцки щото е с повече подправки

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 31 Окт 2008, 14:04 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

имала съм случаи сине, в които връзките за една нощ, предизвикват чуства в мъжете първо /smoke2/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 50 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]