Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща
  Принтирай

Звездите ми го нашепват
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 10:53 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Няма да се впускаме в излишни спорове, дали зодиаците са верни, грешни или и двете. Аз лично, не съм голям привърженик на астрологията, но признавам две неща:
Срещала съм хороскопи, които ме описват приблизително вярно.Както и всички останали. Всъщност, зная причината защо е така, но това е тема на друг разговор. Почти 10 от 10 пъти, когато се запозная с предствител на Везни, от 3-4 изречения го познавам, че е такъв. /rofl/ И последно...много си харесвам зодията, въпреки,че сме проклети хора и наистина везната ни трябва да е в равновесие, иначе дисбалансът ни вади от кожите ни. /blush/ Прекалено аналитични и недоверчиви...ама кво да се прави- Съдба /makeup/
Дайте тук, някои от тълкуванията на зодията си, които считате за най-вярно описващи ви. Турнете и малко пикантерия кака :P

"Най-напред от устата им избликват леещи се думи подобно на водопад. В следния миг кротко и търпеливо вече слушат другите. Когато около тях избухва пререкание, те умиротворяват спорещите. И веднага се обръщат на сто и осемдесет градуса, вземайки страна в спора заради самото удоволствие от него.Характерът на родените под този слънчев знак е съставен по равно от склонност към безкрайни спорове, търсене на истината и баланса, нерешителност, желание за посредничество, упорита неотстъпчивост, преследване логиката на нещата, справедливост и доброта. Както виждате, преобладават положителните качества. Нека сега да разгледаме и осветим поотделно тези слънчеви черти. Ще започнем с най-характерната - стремежа към спорове. Везните винаги намират за какво да спорят, с повод и без повод. За времето например.Изпуснете ли се да кажете: „При наличието на всички тия стресове и шумове е неразумно да се живее в града. Човек трябва да си намери местенце на село - там тишината и спокойствието са несравними\" - правите голяма грешка. Едва дочули последната дума, Везните скачат като бик пред червен плащ. Подхвърлете им само нещо за сравнение, и няма да спрат цяла нощ. Е, имате шанс да ви оставят на мира за една лека закуска.Тъй като Венера управлява нейния знак, Везната е много опитна в изкуствата на любовта, обаче не забравяйте отвращението й към всичко непривлекателно. Ако не сте мъж с прилична външност, а имате например голямо шкембе или хилави, слаби ръце, тогава се уверявайте, че светлините са загасени, преди да се съблечете. В противен случай партньорката ви може да получи внезапна мигрена или даже да се оттегли в банята и да се заключи там.Тя обича всички предигри, включително словесните.Обожава всички пози, включващи дупето и. /clap/ Ако прекарате нощта заедно, не я будете за закуска. Обича да спи.Едно напомняне: по време на орален секс внимавайте да не докосвате косата й. свръхчувствителна е към всеки допир до главата. Никога не бъдете животно. Тя намира, че е твърде лесно да каже “да”, когато се домогвате към нея по правилен начин, и това значи “да” във всичко. Но ще каже “не” на мъжа, който пристъпва към нея като мечка. Жената Везна е изключително женствена и както вече споменахме, инстинктивна ексхибиционистка. Тя е тази, която обича да носи полупрозрачни блузи без сутиен, да загубва горната част на банския си на брега на морето, да носи миниполи. Везната ще сподели своите симпатии с всеки, който цени нейната красота. Симпатизира на всеки, който се пристрастява към косата, ръцете, пръстите на краката, коленете й и всичко друго. И защо не? Ако тя е толкова красива, колкото мисли че е, защо и всички нейни части да не са?"

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: Звездите ми го нашепват
МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:04 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Лъвът е царят, той властва над всички животни /smoke2/ . Лъвът човек властва над всички нас. (О, да, знам, разбира се, че не е точно така. Но за бога не му го казвайте. Това ще сломи голямото му огнено и самовлюбено сърце.) С Лъва най-добре е да се шегувате. Тогава той няма да ръмжи срещу вас, да се зъби и да ви плаши до смърт, просто ще замърка като котенце. За Лъва няма средно положение: той или кипи от енергия и е страшно общителен, или изпада в аристократична ленивост, потискайки едва-едва блажените си прозявки.

Много мога да говоря за себе си........обещавам да го направя в по-късен етап.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:04 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

въобще не ме вълнуват зодиите...даже не ги чета /wasntme/
за мен всеки човек си е индивидуален, въобще не го сравнявам с някаква зодия /yes/
даже се дразня като ме сравнят със зодията ми /fubar/ ...щото има малко верни неща в нея /noway/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:07 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

malkiq_dqvol написа:
за мен всеки човек си е индивидуален, въобще не го сравнявам с някаква зодия /yes/
даже се дразня като ме сравнят със зодията ми /fubar/ ...щото има малко верни неща в нея /noway/

Телец или Близнаци /kreten/ /kreten/ /kreten/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:10 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Ох . . . . (ХХХХ) е човек, който с постоянния си контрол може да те докара до побъркване. Непрекъснато те наблюдава и иска обяснение за всяка твоя глуповата или не добре обмислена постъпка. И докогато можеш да подтиснеш злобата от факта, че ти се бърка във финансовите дела, то когато започне да ти се бърка и в емоционалното и душевно състояние - напълно те оправдавам, че си го ударил с кофата по дебелата глава. И (ХХХ) е голям инат като Телеца и Водолея. Ако му искаш пет кинта за някоя глупост - не очаквай, че ще ги извади и с усмивка (като Лъва) ще ти ги връчи. Вместо това ще има да даваш обяснения за какво са ти, защо си останал без мангизи, ама как така, ама защо - къде ти е акъла, как може да нямаш спестени. Не те ли е срам че си тъпо копеле и докога ще се търпиш. (ХХХ) не е по-заядлив от Девата, но пък за разлика от нея е с избухлив характер и може да те изгърби много яко. По природа е склонен към насилие и от него става превъзходен диктатор. Черноглед до безобразие. Скъперник. Несъобразителен и гадняр. Внимавай с този див като природно бедствие човек. Склонен да проявява лицемерие, арогантност и консерватизъм. Не му допадат ценностите на демокрацията. Комунисти и социалисти до мозъка на костите си. Тук мога да си позволя да пиша цял роман с кофти работи за (ХХХ), защото съм сигурен, че почти нито един няма да прочете горенаписаното и следователно няма да ме издири и да прояви психопатските си наклонности на садист любител върху мен...

-----Замених с (ХХХ) знака си, за да вкарам интрига и който иска да го открие... /mrrr/ Не знам колко може да се вярва на автора, след като очевидно съм прочел какво е написал, въпреки, че и аз не давам ухо на зодиаци...

Последна промяна simplicimus на 07 Ное 2008, 11:14, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:13 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

simplicimus написа:
Ох . . . . (ХХХХ) е човек, който с постоянния си контрол може да те докара до побъркване. Непрекъснато те наблюдава и иска обяснение за всяка твоя глуповата или не добре обмислена постъпка. И докогато можеш да подтиснеш злобата от факта, че ти се бърка във финансовите дела, то когато започне да ти се бърка и в емоционалното и душевно състояние - напълно те оправдавам, че си го ударил с кофата по дебелата глава. И (ХХХ) е голям инат като Телеца и Водолея. Ако му искаш пет кинта за някоя глупост - не очаквай, че ще ги извади и с усмивка (като Лъва) ще ти ги връчи. Вместо това ще има да даваш обяснения за какво са ти, защо си останал без мангизи, ама как така, ама защо - къде ти е акъла, как може да нямаш спестени. Не те ли е срам че си тъпо копеле и докога ще се търпиш. (ХХХ) не е по-заядлив от Девата, но пък за разлика от нея е с избухлив характер и може да те изгърби много яко. По природа е склонен към насилие и от него става превъзходен диктатор. Черноглед до безобразие. Скъперник. Несъобразителен и гадняр. Внимавай с този див като природно бедствие човек. Склонен да проявява лицемерие, арогантност и консерватизъм. Не му допадат ценностите на демокрацията. Комунисти и социалисти до мозъка на костите си. Тук мога да си позволя да пиша цял роман с кофти работи за (ХХХ), защото съм сигурен, че почти нито един няма да прочете горенаписаното и следователно няма да ме издири и да прояви психопатските си наклонности на садист любител върху мен...

-----Замених с (ХХХ) знака си, за да вкарам интрига и който иска да го открие... /mrrr/

Скорпион..........на 90% от нещата се покриват с тази зодия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:17 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Latrodectus написа:
malkiq_dqvol написа:

Телец или Близнаци /kreten/ /kreten/ /kreten/

/fubar/ аз съм на границата между рак и лъв /fly/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:19 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Ся кат видях и Дявола се сетих,че лъвовете имат наклонност към алкохол и хазарт навсякъде го пише....а и е вярно /smoke2/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:22 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Suzanka написа:
Ся кат видях и Дявола се сетих,че лъвовете имат наклонност към алкохол и хазарт навсякъде го пише....а и е вярно /smoke2/

/fubar/ от няколко години не пия и не играя хазарт /smoke2/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Ное 2008, 11:22 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Сузинка, близо си, сладка - в същата дванадесетица е /rofl/ /rofl/ /rofl/
Ето още малко отрицателни черти на зодията (не можеш да си представиш колко съм търсил отрицателни зодиакални характеристики за тази зодия, няма и няма, ний сме на границата на съвършенството... /rofl/ /rofl/ ), та:
"жесток, хладен и бездушен като айсберг.
В дома е жандарм, на работата - тиранин. В подтискането на другите вижда смисъла на живота си, заяжда се за дреболии, абсолютно лишен от чувство на хумор (туй си мисля, че не е много вярно - бел. ред.). Бие децата си и тероризира съпругата (съпругът) си. Отстъпва само пред превъзхождаща физическа сила или интензивен психически натиск. Интелектуално примитивен, без фантазия, но отмъстителен и злопаметен: никога и на никого не прощава. Рядко съчетание на мания за величие, комплекс за малоценност и минимални умствени и психически способности. Затова винаги се катери в началството. Склонен към брутално и показно самоубийство."

туй като го прочетох за пръв път щях да се напикам от смех... /rofl/ /rofl/ /rofl/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 128 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]