Re: Компютри и интернет - съвети, въпроси и отговори
| Автор |
Съобщение |
|
zlinaka
|
Публикувано на: 05 Дек 2008, 14:20 |
|
|
 Ами просто наистина няма директен линк - след като кликнеш тук на БГТОП просто те праща в класацията - и там вече трябва да намериш Мрежата в нея и чак тогава може да дадеш оценка Докато предишните направо си те пращаха да оценяваш конкретния сайт Ся са резетнах и гласувах пак за да разгледам 
_________________ Да'н си мислити чи ши ва мраза по-малко!!!
|
|
| Върнете се в началото |
|
|
TheBlueFairy
|
Публикувано на: 05 Дек 2008, 14:24 |
|
Регистриран на: 13 Окт 2008, 09:34 Мнения: 606 Местоположение: Занзибар Пол: Жена
|
аз само да кажа че гласувах 
_________________ Ring ma bells .... Ring ma bells ...
|
|
|
|
Strelata
|
Публикувано на: 30 Дек 2008, 08:31 |
|
Регистриран на: 26 Дек 2008, 19:21 Мнения: 17 Местоположение: Дъблин , Ирландия Пол: Мъж
|
Злинкооооо .... Да те питам , на игра пише , че минималните изисквания са Пентиум 4 на 3 GHz (еднопроцесорен) ... аз съм с 2 Duo Core на 2.3 GHz... Ще ми върви ли играта безпроблемно ... Питам щото , играта е 13 GB ... а аз имам ограничение в трафика ... да не се прееецакам лекинко ...  Че няма да ми е сефте ... Съвет NFS Undercover  по-голяма боза няма ... Благодаря в аванс ... 
_________________ Хубаво е да не грешиш , но сме хора ... Затова хубаво е да си признаваш грешките и да искаш прошка ...
|
|
|
|
zlinaka
|
Публикувано на: 30 Дек 2008, 19:37 |
|
|
 Ми то не му е само до процесора, тряа и видеото да видиш колко иска - а и тия изисквания дет ги пишат по торентите не винаги са верни. Процесора ще стане по принцип, ама ако си с лаптоп не давам гаранции  - повечето правят странни сакатлъци за игрите 
_________________ Да'н си мислити чи ши ва мраза по-малко!!!
|
|
|
|
Strelata
|
Публикувано на: 30 Дек 2008, 23:08 |
|
Регистриран на: 26 Дек 2008, 19:21 Мнения: 17 Местоположение: Дъблин , Ирландия Пол: Мъж
|
zlinaka написа: /corn/ Ми то не му е само до процесора, тряа и видеото да видиш колко иска - а и тия изисквания дет ги пишат по торентите не винаги са верни. Процесора ще стане по принцип, ама ако си с лаптоп не давам гаранции  - повечето правят странни сакатлъци за игрите  Таблет ... ама става за игри , картата е добра на 768 мегахерца ... поне така пише на кутията ... 3 рам ... не знам пуснах да се тегли пък каквото сабя покаже ... Благодаря ... 
_________________ Хубаво е да не грешиш , но сме хора ... Затова хубаво е да си признаваш грешките и да искаш прошка ...
|
|
|
|
simplicimus
|
Публикувано на: 04 Яну 2009, 22:08 |
|
Регистриран на: 27 Окт 2008, 22:52 Мнения: 2291 Местоположение: ... въртящ се на бавен огън... :( Пол: Мъж
|
|
Дойде и моето време да питам: Така. От няколко дни (преди Нова година) имам затруднения с ползването на интернет: - малко по-бавно зарежда. Отваря сайтовете, но мисли повечко и - в част от сайтовете не мога да се логна в акаунта си. Напр. в Мрежата, В Замунда и др. се логвам спокойно (макар и да мисли), но в Гепиме не мога: изписвам си ИД и парола, натискам "Вход" и зависва на бял екран (в Мозила) или страница с надпис, че не мога да стигна до сайта (ИЕ). Същото и с Yahoo, Hotmail и сигурно и др. - когато дам търсене в гугъл или зависва или ми дава линкове, но когато чекна някой от тях зависва... - скайпът ми е блокиран и съобщенията ми не достигат до адресатите, както и техните до мен. Иначе ме виждат, че съм онлайн... Него го свалих днес от нета. - ICQ-то явно си работи... *** Първо смятах, че е проблем на нета покрай празниците. Но продължава и до днес, а приятели, които също ползват Мегалан, казват, че нямат такъв проблем... *** После реших, че е вирус. Днес компът ми бе форматиран и преинсталиран . Проблемът си стои... *** От Мегалан казаха, че нямам наложени някакви ограничения или промени...
Дайте идеи. Мисля, че може да е нещо, което е прецакано в настройките - фаъруоли некви или прочие, но прегледах в Секюрити центъра пише, че нямам поуснат файъруол... Не знам какво да правя...
_________________ Таралежът - туй е птица упорита - не го ли ритнеш, не излита...
|
|
|

|
july
|
Публикувано на: 04 Яну 2009, 22:16 |
|
|
|
|
|
Latrodectus
|
Публикувано на: 04 Яну 2009, 22:20 |
|
Регистриран на: 20 Сеп 2008, 18:59 Мнения: 12221 Местоположение: In Your Mind Пол: Жена
|
Първо...нямаш пуснат Файруол  С Мегалан наистина не би трябвало да имаш дерт, много са силни като доставчик....По описанието което даваш ми прилича на проблем със скоростта за международен трафик....чак Скайпа да не ти работи..хъм. Друг вариант е, да те блокира самия доставчик-пробвай да Repair връзката.можеш ли да вземеш друго айпи. Как ти е ЛАН картата, да не е проблем с нея...Много въпроси за много предположения  И Джули е права, тия неща по телефона не стават 
_________________ Мога и ще го направя!
|
|
|
|
july
|
Публикувано на: 04 Яну 2009, 22:31 |
|
|
|
|
|
Latrodectus
|
Публикувано на: 04 Яну 2009, 22:33 |
|
Регистриран на: 20 Сеп 2008, 18:59 Мнения: 12221 Местоположение: In Your Mind Пол: Жена
|
повтарям, на мен ми прилича на проблем с международния трафик. незнам къде е сървъра на Гепи но нашия е в България 
_________________ Мога и ще го направя!
|
|
|