Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 288 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Следваща
  Принтирай

КОЛЕДЕН ТЪРГ
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 11:59 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

По повод опитите на някои наши потребителки /flower/ , да разведрят малко заспалата обстановка оттатък.. /dull/,реших да ви видя в стерилна среда как сте /kreten/. Пускам видните ни момци на търг, до 06,12,2008г , после ще праснем и девойките /ъъъ момите де /fiuu/ /. Нямате право да избирате повече от един /noway/, мъжете също могат да си бройнат някой /wasntme/ , за победител се счита онзи, чиято цена е най-висока /smoke2/ . И така:
1.badlion. Батко Лъв е унифициран модел, носи на бой, пиене и бачкане. /smoke2/. Виждали сме го гол /makeup/ Плюсове - много носи. Минуси -повече от колкото имате. /dance/ Начална тръжна цена: Каса и половина тъмно пиво. /beer2/
2.suisse- админското начало е зевзек и готЕн. С добри технически познания /yes/ , някъде чух, че бил сменил крушка...сам /what/ Плюсове - много убедително предлага помощ /yes/ Минуси - преди това, трябва да е пил, ял и спал /fiuu/. Начална тръжна цена: карбонова въдица /fish/
3. arabia- Веселяк, душа, забавен компаньон. Плюсове- няма да ви е скучно с него. Минуси- ако успеете да го събудите след ракията /dance/ Начална тръжна цена: Облицовка за басейн. /swim/
4. zlinaka- добре платен, нахъсан, остроумен. Плюсове - стигал му до пъпа /what/ Минуси- за да видите чудото, ще трябва да се разделите с храна за малка армия /makeup/ Начална тръжна цена: кюфтета с гарнитура.
5.malkiq_dqvol - единствения, който чат пат се сеща и за секс тука /kreten/ . Плюсове- забавен и мил с жените /read2/ Минуси - обаче зе да заглежда Злинака /6u6u/ Начална тръжна цена: бой с админката /kreten/
6. KiK3R - убива, самоубива и набива разни потребители /god/ Плюсове - ще ви (го) хакне до кат спите. Минуси - все още няма данни дали ще се събудите /hmmmm/ Начална тръжна цена:сървър, сървър и половина, ама не тоя на Гепи /noway/
7.simplicimus- много грамотен и достатъчно умен /yes/ На диета е, значи в икономичен режим /read2/ Плюсове - добре поддържани сливи /wasntme/ Минуси - май ги обича на компот /sweat/ Начална тръжна цена:три агнешки пържоли и бутилка Шардоне /crash/
8.meduza12- едната половина на администрацията, го смята за забавен, готин и малко смотан /yes/ . Плюсове - може да пие с вас цяла нощ /rock/ и целува на публични места /what/ Минуси - вас може и изобщо да ви няма /blink/ Начална тръжна цена:една- две свирки, не е придирчив /smoke2/
9.dentyne - много е възпитан /yes/ Чувам, че дори пие и пак е възпитан /kreten/ Плюсове - никога няма да стане...преди вас от масата. /fiuu/ Минуси- ще трябва да се биете с Праскови за него и да бягате по-бързо от Вилето /fiuu/ Начална тръжна цена:банкет за пет човека и той сам там /fire/
Ако сме пропуснали някого, кажете, да го добавим. Нека наддаването започне ...СЕГА /mrrr/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: КОЛЕДЕН ТЪРГ /е с големи букви е и кво :D/
МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:05 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

аз ще взема да бия с чукчето и да прибирам комисионната /crazy/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:11 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

Латро, а тоя хубавец steeldre що го пропусна? Кат гледам той единствен е икономичен и с минимална поддръжка. /:))/ Другите не може ги изхрани човек без да се разори. Да не говорим за другите разходи по и около тях. Та между другото нема да купувам - събирам пари за близалка и захарен памук щот са ми по-спешни. /dance/ /dance/ /dance/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:14 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

july написа:
Латро, а тоя хубавец steeldre що го пропусна? Кат гледам той единствен е икономичен и с минимална поддръжка. /:))/ Другите не може ги изхрани човек без да се разори. Да не говорим за другите разходи по и около тях. Та между другото нема да купувам - събирам пари за близалка и захарен памук щот са ми по-спешни. /dance/ /dance/ /dance/

само близалка да искаш от мене /fiuu/ /хайде ще си трвая, че пак ще се размахат разни дъски със надписи/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:15 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Латро кака давам .... кафеварка с прясно кафе литър мляко, макаронки и 2 литра кола за Медузката

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:17 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Джулс, считай, че си отправила оферта за Скелетон. /fire/ Давам ти го за една близалка /wasntme/

Фей, за сега водиш с оферта /mrrr/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:19 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

steeldre написа:
само близалка да искаш от мене /fiuu/ /хайде ще си трвая, че пак ще се размахат разни дъски със надписи/

Ще взема да те купя....тогава дъската, дето размахва ще има да я търсиш.... :P /:))/ Не мЪ изкушавай. /:DD/
ПП : И между другото съм малко грандоманка - падам си по големи...близалки. /:))/ /:))/ /:))/ Справка - гепи и тема от 300 страници по въпроса. /fiuu/ /fiuu/

ППП : Латро, много те обичам. /flower/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:24 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

july написа:
steeldre написа:

Ще взема да те купя....тогава дъската, дето размахва ще има да я търсиш.... :P /:))/ Не мЪ изкушавай. /:DD/
ПП : И между другото съм малко грандоманка - падам си по големи...близалки. /:))/ /:))/ /:))/ Справка - гепи и тема от 300 страници по въпроса. /fiuu/ /fiuu/

ППП : Латро, много те обичам. /flower/

Бягай си ги търси некъде другаде тогава големите! Пък и аз не се продавам! /mhm/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:30 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

steeldre написа:
Бягай си ги търси некъде другаде тогава големите! Пък и аз не се продавам! /mhm/

Не става. Вече Латро те продаде. Имам и документ за собственост. /dance/ /dance/ /dance/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 04 Дек 2008, 12:32 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

july написа:
steeldre написа:

Не става. Вече Латро те продаде. Имам и документ за собственост. /dance/ /dance/ /dance/

тогава ще я ближеш каквато ти я дам /fiuu/

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 288 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]