Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
  Принтирай

Тишината на самотата
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 24 Дек 2008, 10:12 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Тишината на самотата

Някои хора цял живот се стремят към компанията на други хора, други- предпочитат да са затворени в себе си. Понякога тази изолация е много полезна за вътрешния мир и спокойствие. Друг път-особено в празнични дни, натежава и може да доведе до депресивни състояния или чуство за безнадеждност. Екстровертния тип /тези, които са по-отворени за външния свят/, преживява по-тежко моментите  на самота, но търси начини да я избегне или предотврати, до като Интровертния тип /по-затворените личности/ могат да изпаднат в сериозна депресия, ако самотата продължи дълго. Лично аз, обичам самотата. Помага ми да подредя мислите си, да сложа в мир вътрешните си усещания ,да се самоанализирам и да потърся решения на наболели проблеми. Но я обичам, вероятно защото знам, че стига да искам, винаги мога да изляза от нея....А има хора, които не могат.Факт е, че самоубийствата по празниците се увеличават и то значително. Много хора не издържат на напрежението и самотата играе като отключващ фактор. Но да не помрачаваме празничните дни с подобни мисли. Ако и вие като мен ги прекарвате в повечето случаи сами, намерете начин да се чуствате добре. Гледайте комедии, пийнете чаша хубаво вино, спомнете си хубави моменти от летните дни. Не се оставяйте на лапите и, тя лесно може да ви погълне. Потърсете компанията на човек, към когото изпитвате топли чуства. Ако не наживо-може и онлайн, все ще срещнете самотник като вас. Знае ли човек, какво може да изскочи от едно ново запознанство? Знайте, че самотата е преходна...и е занимание само за един човек. Станете ли поне двама, значи вече не сте самотни..Това е моментът на равносметка и на планове за бъдещето. Признайте пред себе си своите слаби места и се стремете да ги преодолеете. После вижте и силните си и се потупайте сам по рамото за тях. Сигурна съм, че вие сте хубав човек и за мен би било чест да ви познавам. Така, че не унивайте заради това, че сте сам/а. Случва се на всеки. И със сигурност има няколко неща поне, които сте искал да направите, но компанията на хората не го е позволявала, ето сега е момента  :) Няма кой да ви види и осъди. Хей, това да не е сълза?!? Какво е това самосъжаление, знаете ли колко хора ви завиждат? Колко хора поне веднъж на ден си мечтаят, за малко да бъдат оставени сами? Самотата е толкова тиха...И е време само за себе си... Радвайте му се и давайте смело напред. Защото утре, вече няма да сте сам....Весели празници от жената, чиято мечта е къща на скала над морето....Може и без градинар :)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: Тишината на самотата
МнениеПубликувано на: 24 Дек 2008, 18:17 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

аз също обичам самотата...поради няколко причини, които си изброила :)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 24 Дек 2008, 18:19 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

самотниците се разбираме обикновено ...с малко думи :)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 24 Дек 2008, 22:46 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

s teb sam

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 02:41 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Както казваше моята баба,
"радвай се на това,което имаш,че има и по-лошо".
Самотата е усещане,
може да си сам и сред много хора.
Наздраве. /vodkatini/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 08:51 
твойта баба мъдра жена, ай дано си й са метнала!
на ней ли ти викат Вселена? :)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 10:19 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

npocmak написа:
твойта баба мъдра жена, ай дано си й са метнала!
на ней ли ти викат Вселена? :)

:)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 20:52 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Хубава празнична тема Латро, самотата е занимание само за един и обикновено ми харесва.Никога обаче, не съм била съвсем самотна.Децата ми са тези, които осмислят дните ми, докато пиша това, дъщеря ми се е облегнала на рамото ми.Хубаво е , когато имаш близки същества до себе си, независимо от разочарованията и трудните моменти заедно.
Друг е въпросът, че съм самотна в личен план, децата не могат да запълнят всички липси...

Чувствам се добре в кожата си, все още!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 23:00 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

july написа:
Кво ти стана бе Кик? /what/ /hmmmm/

/kreten/
karanelka написа:
Хубава празнична тема Латро, самотата е занимание само за един и обикновено ми харесва.Никога обаче, не съм била съвсем самотна.Децата ми са тези, които осмислят дните ми, докато пиша това, дъщеря ми се е облегнала на рамото ми.Хубаво е , когато имаш близки същества до себе си, независимо от разочарованията и трудните моменти заедно.
Друг е въпросът, че съм самотна в личен план, децата не могат да запълнят всички липси...

особено една конкретна /kreten/ /sex/ /:))/ /rofl/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2008, 23:06 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

KiK3R написа:
особено една конкретна /kreten/ /sex/ /:))/ /rofl/

Тази конкретната ми я запълват разни мъже, странното е , че когато реша да се спра само на един, желаещите се увеличават. /idiot/ Не бих могла да живея с никого, докато децата ми не си хванат пътя, остават ми около 5 години....до тогава, само задоволяване на телесните нужди, тия на сърцето...........по-късно.:)

Чувствам се добре в кожата си, все още!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]