Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
  Принтирай

Re: Обожавам секса, а вие?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 16 Яну 2009, 16:30 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

И аз не харесвам секса с по-малки. Един-единствен път направих грешката да си легна с един 10-год. по-малък от мен и това ми е достатъчно за цял живот. /sick/ /headbang/ Няма да повторя, та ако ще не "сляпа" неделя, ми и "сляп" понеделник да ме тресне. /:))/ /:))/ /:))/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 16 Яну 2009, 16:31 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

simplicimus написа:
Айде да н'са заричате, а? Не можете да знаете какво ще ви роди главата в критическата например... /kill/ /headbang/ /roulette/

Туй е по-присъщо за мъжете.
Гледай един набор какви неща ми пише:
"Да ти споделя това,което се загнездва в главите на 50г.,че утре няма да ни има.
Което обезмисля всичко.Искам да умра като птица в полет.
За мен най-важна е психиката.Какво по хубаво от това да ни дойдат хубави слънчеви мисли,да се събуждаме с усмивка на уста,да се радваме на изгряващото слънце...
Сега съм пощурял да замина за Испания и да се опитам да живея като странстващ музикант.
Да оставя всичките блага които ми бяха поднесени на тепсия.
Свободата значи много за мен.Никога не съм трупал пари.За мен винаги е било важно умението да се правят пари,и да му стигат на човек.
Искам да съм в странство,закачил ремарке за караваната си,а в ремаркето пиано.Чрез свирене да се прехранвам.Парите които печеля да са достатъчни да живея щастливо.
И не бих заменил живота си с нищо друго на света.
Бих желал така да си завърша живота.Без всякаква собственост.
Едва ли ще си намеря спътница.
Господ да ми е на помощ,коя ще е тази жена която ще тръгне с мен?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Фев 2009, 16:34 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

karanelka написа:
Години наред се питам, какъв тип хора имат натрупани емоционални и сексуални задръжки.Имала съм неудачи, разочарования, смотани любовници, страхотни лизачи, но като се стигне до проникване , нещата не са така както трябва да са и обратното, страхотни тъпкачи, ама неспособни да те докарат до оргазъм, ако не си помогнеш сама и все пак, никога не съм загубвала вяра в отношенията мъже-жени, сексът винаги ми е носил радост, никога не съм се комплексирала по отношение на възможностите си, желанията си, потребностите си...Имала съм какви ли не връзки.........
И се питам защо има хора, мъже и жени, които имат непълноценен сексуален живот?Не мога да си отговоря задоволително, помогнете ми.:)

Яви ми се по нощница и ше помогна /rofl/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 93 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]