Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 93 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
  Принтирай

Обожавам секса, а вие?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 26 Дек 2008, 23:02 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Години наред се питам, какъв тип хора имат натрупани емоционални и сексуални задръжки.Имала съм неудачи, разочарования, смотани любовници, страхотни лизачи, но като се стигне до проникване , нещата не са така както трябва да са и обратното, страхотни тъпкачи, ама неспособни да те докарат до оргазъм, ако не си помогнеш сама и все пак, никога не съм загубвала вяра в отношенията мъже-жени, сексът винаги ми е носил радост, никога не съм се комплексирала по отношение на възможностите си, желанията си, потребностите си...Имала съм какви ли не връзки.........
И се питам защо има хора, мъже и жени, които имат непълноценен сексуален живот?Не мога да си отговоря задоволително, помогнете ми.:)

Чувствам се добре в кожата си, все още!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: Обожавам секса, а вие?
МнениеПубликувано на: 26 Дек 2008, 23:32 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

karanelka написа:
Години наред се питам, какъв тип хора имат натрупани емоционални и сексуални задръжки.Имала съм неудачи, разочарования, смотани любовници, страхотни лизачи, но като се стигне до проникване , нещата не са така както трябва да са и обратното, страхотни тъпкачи, ама неспособни да те докарат до оргазъм, ако не си помогнеш сама и все пак, никога не съм загубвала вяра в отношенията мъже-жени, сексът винаги ми е носил радост, никога не съм се комплексирала по отношение на възможностите си, желанията си, потребностите си...Имала съм какви ли не връзки.........
И се питам защо има хора, мъже и жени, които имат непълноценен сексуален живот?Не мога да си отговоря задоволително, помогнете ми.:)

И аз не мога да си отговоря.Като магия е,или го имаш,или го нямаш,удоволствието от секса. На слука./fish/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 00:00 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Незнам дали обичам секса,ама бих правил секс,сутрин,обед,вечер и понякога следобяд ако имам време /wasntme/ /wasntme/ /fiuu/ /fiuu/ /fiuu/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 00:22 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Да, има дни в които бих искала да ми е все вътре, има дни, в които не искам да ми се мярка мъж, камо ли секс да правя, но така или иначе, сексът е нещото, което ме кара да се чувствам спокойна, добре ми е, имам познати, които само като се засегне тази тема им се променят лицата, за тях това е неприятно преживяване........

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 00:31 
всичко е в главата ти /fubar/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 00:58 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Да всичко е в главата ти, но не можеш да правиш секс сам, а е трудно да намериш друг дето да му бръмчат същите бръмбари в главата.:)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 01:44 
ммм, че какво имат твоЙте бръбарЕ, дето моЙте да го немат /fiuu/ /fubar/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 10:27 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Хахахахаха, моите бръмбаре, мммммммммммм, не зная, трябва да те видя наяве, тогава мога да ти кажа за моите и за твоите бръмбаре, мдааааааааааа. /mrrr/ /lud/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 10:31 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Много неща /fubar/ Най напред, нейните бръмбари са в най-хубавата възраст за жената, срещу нея да тичаш, не можеш да я стигнеш... /flower/
Второ, това е жена, която знае какво и как иска и стандарта и е завишен, напълно нормално.... /flower/
Трето, очевидно няма комплекси, което още веднъж вдига стандарта....малко кофти за нея, тъй като партньорите и трябва да имат доста умения, за оценка "Отличен". /yes/
Каранелка, това са върховете и спадовете на либидото ти, което по мое мнение те причислява към т.нар. "сексуални жени".....добре дошла в Клуба /kreten/
Някои хора незнаят как да си поискат и да дадат удолетворение на партньорите си, за това, секса за тях не е това удоволствено преживяване, което може би е за теб....Тяхна грешка :)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 27 Дек 2008, 10:34 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Латро, сънувах сън, седя си аз , идва при мен мъжът , с който от 1 седмица не съм и ми казва, спах при една жена, понякога спя при нея, лягам в скута и, заспивам , а тя седи до мен, това е .
Мразя да сънувам разни работи, след като съм казала край. /noway/
Мдаааааааа, затова ли ей тоя дето го сънувах ми казва, че понякога се чувствал твърде респектиран, когато трябва да прави секс с мен, ами като го респектирам, няма място при мен, толкова.:)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 93 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]