Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
  Принтирай

Re: На гол гАз и сто тояги са малко
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 15:29 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

simplicimus написа:
Бълха го ухапала Големия Руски Г*з...! /fire/

Като знаят, че така спестяват много повече от загубите от Украйна ще чакат. Нищо не може да събори Руската мечка, а и не мисля, че това е някакво решение, което в неделя вечер Путин (или още по-малко Медведев) е взел на пияна глава. Убеден съм, че всички плюсове и мунуси са внимателно премислени и че в крайна сметка с политката на силата Русия ще излезе на печалба от цялата работа. нищо чудно загубите им да са калкулирани и вече покрити от "непредвидените" увеличения, с които ни сюрпризираха наскоро /fiuu/ ...

не бих казал /kreten/ руската мечка е показала последните 100 години колко е умна , те за тва са на тоз хал /kreten/
600 милиона които им дължи украйна са нищо , за 2-3 седмици загубите от неустойки ще надхвърлят тези 600 милиона със сигурност :) но за Русия тук не опира толкова до пари , а до това че Украйна неискат да се подчинят на великия Съветски Гъз :) съшия проблем като в южна Oсетия и Чечня :) само че Русия забравя ,че далеч не е независима , ако им спрат кранчето с долари и евро ще трябва пак да си ядат налъмите , само че на Путкин като на предишните съветски водачи по традиция не му пука особено за руския народ ...

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 15:33 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Загубите ше са големи, няма спор /yes/ Но съм съгласна, че тук е борба на власт и ние сме просто некви странични мажоретки, които ще играят танца на радостта какъвто и да е той..и с когото и да е /dance/ /dance/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 15:34 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Latrodectus написа:
Загубите ше са големи, няма спор /yes/ Но съм съгласна, че тук е борба на власт и ние сме просто некви странични мажоретки, които ще играят танца на радостта какъвто и да е той..и с когото и да е /dance/ /dance/

е за това сами сме си виновни :)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 15:37 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Украйна не може да си позволи газ на 370$ и ще извива ръцете на всички наоколо за да свали от цената ... освен това има към 2,5 милиарда долара неплатени за предишни доставки и сега е момента да изклинчи нещо и от Руснаците и от ЕС, щото и Украинското управление е повече от некадърно /crash/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 16:36 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

от проблема с газта ще спечелят единствено продавачите на сух боб /fire/ /kreten/

Мухльо...и аз туй се сетих /idiot/ /kreten/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 07 Яну 2009, 16:41 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Няма спор, че сме collateral damage, казах го още в началото по-горе. А
"Атовете там се ритат, ний магаретата мрем" ако мога да говоря с думите на Дебелянов...
Проблемът не е икономически, а политически. Така, че в крайна сметка парите за неустойки, дето ни ги знам какви са, нито кога и как биха били платени, може би не са същественото. Нали разбирате, че ако Русия възнамерява да си избие загубите от териториите, над които иска контрола, все ще й е тая колко време ще трае газовата блокада. Да не говорим, че може накрая Русия да "склони" да пусне газа срещу отказ от претенции за неустийки или нещо подобно, дето даже и няма да го узнаем...
И пак казвам, като политическа каша, няманикаква гаранция, че някой ще отчете по нужния начин икономическата страна...

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2009, 01:50 
Офтопик:
СИ-МО - ПРЕ-МИ-ЕР, ША-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ... /fiuu/ /fiuu/
СИ-МО - ПРЕ-МИ-ЕР, ШААА-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ-ЛЯ /levski/ /levski/ /levski/

Върнете се в началото

И тук ли ще говорите за тоз газ!
МнениеПубликувано на: 08 Яну 2009, 10:20 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Писна ми вече! газа, та газа, а мен като не ме брига този проблем какво да правя! Аз на село съм си надървен матриал /fire/ /idiot/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 08 Яну 2009, 10:26 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Някой май не се е наспал /kreten/ За много години първо и второ- снощи нямах топла вода...за какво да говоря /angry/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 12 Яну 2009, 19:45 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Истинското писмо на Сергей Станишев до Владимир Путин
(Янчо Янчев)

Мой милай руским другар и министэр-председателям, дарагой тавариш Путин, я тебя пишу па адин очен бальшой и големий праблем. Ти наверно помниш, я живял и учил в Савецкава саюза и я твой очен галемъй паклонник. И наш президент Парванава Георги тоже ваш васпитаник. Пишу тебя, патаму ща искам да ти падскажа, че вие недавно спрели природнъй газ, който ние си палучавами атдавна. И тепер в нашей родине очен студена. Я премиер в мамента, и българи сега очен псувают по мен.

Пакорна моля те, Владимир, пусни за малка газам, пане да избарами, ани след шест месецями, а патом я може да дойда на тебя в гости в Расия, или ти дойдеш у нас. Хачу да напомнит, если тъй забравил, че миналая гадина ти вече беше у нас, тъй като мъй празновали гадина на Расия у нас. Тъй может забравил, но запитъйвай твая жена, ана тоже може да припомнит тваими хубавими впечатлениями.

Тавариш Путин, я тебя очен харесваю и уважаю. Парванава Георги тоже тебя уважает. Сколка раз он у вас хадил за прошлая гадина? Очен многа, многа раз. Мъй любим тебя очен многа, и твая страна балшая. Даже повече ат наша, може би.

Но ние сейчас ачерталис перед серьозная газавая криза. Мъй ставами жертва на ваш канфликт с Украйна. Я так очен тихичка прашепну тебя, что я лека категаричнъй, многа лекичка, че не е харашо и не е добре даже, Балгария да превращаетса заложницами на вашами канфликтами с атвратительних украйнцав.

Милъй мой Владимир, мъй всегда бъйли предсказуемъйе таваришчи, и всегда падписавали всичко, дари без да сми читали. Как въй сказали, так мъй всегда падписалис без да читали нищо. Ета патамуща мъй у вас очен уверенъй, и мъй вас любим как солнцето и как воздуха. И тепер ние праваливаемся, патамуща мъй не знаем что да се прави сейчас.

Кагда вие искали краставичками, мъй давали краставичками от кансервними фабриками. Кагда вие искали адеждъй, мъй давали адеждъй. Давали компютрами, давали доматами, давали всичко. Кагда вие искали да помагат на другими братскими народами, мъй памагали със всичко. Карали хората да връщат празними бутилками, делали различние мероприятиями. Мой баща разказъйвал очен много за тава.

Прашу тебя, Влад, моля те също, пуснъй за малка газам, че идат избари, я етава уже сказал. Защота ета е многа тежолай удар върху нашами българсками икономиками. Имею един министър на икономике, назъйваетса се той Димитров Петър. Он малка не е дабре, но он заслужил за партия и для тава го даржа. Он хочет да търсит помащ и падкрепами от Европейскам саюзе. Я толкова усилиями паложил, за да ни изгонят, а он щял да иска помащ. Памаги мне, прашу тебя друг мой. Вече не издържаю с етими европейцами, каторъйе многа гаварят и многа хотят да камандъйвают. А ничево не дают. Помащи спрели аканчателна. Не са като руских народами, каторъй аз многа абичам.

Аз тук им гаварю, че многа остра съм паставил перед тебе етат вапрос и ани меня вярвают, но аз не знаю дакага ще е така. Мъй нямами многа запасами, тавариш мой, нямами многа запасами. Най-многа, ако здес станет очен лошае палажение, я может скора прийти жит у тебя в Маскве. Я нищо не съм работал през живот мой, но я очен многа люблю сациалистическами идеями. Даже книга написал за два дня, она уже прадалас и очен панравилас балгарами. Все що нибуд, все някаква работа, вие меня намерити да работат, я ета уверен, че тъй можеш да ми бъдеш паследная апора, шанс и вариант.

Я знаю, че тъй осъзнаваеш, Владимир, ета сериознае палажение, в каторае въй меня паставили. Балгария пастрадала очен тежка, и въй зделаете всьо вазможное да ся аправим бъйстра. Нечего за ценями въй не сте са разбралис с атвратителними украйнцами, но я ат ценями ничево не панимаю , така че и не питаю за нечево. Я проста вас люблю, и верю за всьо, что въй мние скажете.

Украйна очен лошая даржавами. Я там радился, в Херсоне, и зная ета прекрасна. Ани искается в НАТА и в Еврасаюзами. Ани не клекнали как мъй давно ета зделали. Мъй очен паслушни, ти ета знаеш. Тъй знаеш, че ако сейчас пръднеш в Москве, я могу насратся. Образна сказано.

Тъй помниш как мъй падкрепили вас за Грузией, за Сърбией мъй били пратив НАТА. Джордж Буш пришьол, ама панеже он многа глупав, и не панял, че мъй шегуваемся с нега. Смешние работами. Я винаги прекланялса перед руска-савецками силами, армиями, учениями, абучениями, въсходами и страителствами. И я всегда учился ат вами, и всегда верил вав вас. Ета самая правда, друг мой. И приятел тоже.

Извини меня за лошами язиками, патамуща я уже объркался ат притеснениями, и очен многа баркаю балгарскам с рускам язъйке. В заключении проста тебя прашу за малка газ. Нища повече. Я надеюс тъй да памогнеш нам задержатся до избарами, а ака трябват краставичками, шишарками, компотами, гуменками и другими такими нещами, мъй ще ви пратим всьо. И мъй няма оплаквается многа, ака започваете нещо, каторае няма да се харесает еврапейцами. В никакой случай. В никакой. Я калнус в имени маево атца, мой татка и мой баща, каторъй учился от тваими началниками, шефами, другарами и тъй нататакам.

Твой верний траянский кон, друг и приятелям
Станишева Сергей

П.С. Милай мой тавариш, можеш ли меня научит на няколка хватками от джуда, патамуща здес имеем адин Бойка, каторъй каратист и ми се отваряется ат время на время. Он даже на пиано свирится. Представи проста какъв нахалнъй челавек. Аз очен харошъй ученик, както и мой атец и ево другарами ат адно время. Прашу тебя. Ще ти пишу снова.

Даскора и дасвидания.
Твой Серьожа.

Мнението е от ianchefff.blog.bg

четвъртък, 8 януари 2009
(http://www.vsekiden.com/?p=43890)

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 60 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]