Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
  Принтирай

Re: Да се срамуваш или да се гордееш?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009, 12:06 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Всичко е покварено в нашата смешна държава, като почнеш от правителство и свършиш с най-малката инстанция /stupid2/ Никой не уважава хората като личности,газят се права...защото ние не си ги търсим /hmmmm/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009, 12:08 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

Ами ето за това говоря. Ние самите хитреем на дребно по всички етажи, а после другите ни виновни. /nose/ /zybat/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009, 17:48 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

exxxtazy написа:
Чудя се аз и реших да ви питам... За по-лесно ще ви разкажа какво ме кара да се чудя
1. Често чувам реплики от типа на : „При първа възможност се махам от тая държава”, „Няма да позволя детето ми да остане тук , пращам го да следва в друга държава”, „Писна ми от тая България, няма оправия за нея! ” – абе реплики в стил „навсякъде другаде е по-добре от България”
2. В Германия познавам няколко българи , повечето от които се срамуват да кажат народността си пред чужденци
3. Българка омъжена за германец : ”Добре , че го хванах тоя , че в България само простаци и селяни!”
4. Из личните архиви: Запознавам се с един германец и си говорим. В момента , в който разбира , че съм българка, ме пита „Защо окрадохте парите , дето ви ги даде Евросъюза?!”
Лично според мен България е уникална страна! Считам природата за невероятна и я обожавам. Не мисля , че народа ни е глупав! От известно време живея в Германия и имам контакт с хора от най-различни националности. Личното ми наблюдение е , че повечето от тях имат доста по-ограничено мислене от повечето българи , които аз познавам! Но пък държавите им са по-напреднали ?! Още повече , че в историята си сме доказали , че сме и доста жилава нация. Питам се аз къде ни е тогава грешката и трябва ли да ни е срам от това, което сме или трябва да се гордеем?
Спама е напълно позволен, ама дайте поне и някой отговор по темата
(Айй еин път да не сложа и иднъ емотка-смотка)

Екзи един съвет,без значение дали се гордеем,че сме българи или не,си оставаме такива,така,че по-добре да се гордеем /:)/ Аз лично,където и да съм бил извън България,винаги съм казвал,че съм българин и съм се гордял с това /:)/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009, 18:11 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Дент, аз се гордея , че съм българка , защото гледам да приемам България като това, което е като страна и да виждам повече плюсовете й , доколкото все още ги има. Въпроса е , че и тези плюсове нито ги използваме, нито ги поддържаме на ниво, камо ли да говорим за развитие.
Тъжно , но факт : като се замисля за българина в съзнанието ми изниква едно нещо - такива стоици сме, че позволяваме да стигнем то това, което е описала Джулс в предните си постове. И май с право казват някои хора, че българина разбира само като има сопа. Изглежда не сме се отървали още от навика да прекланяме глава , придобит покрай робството?
Да ви кажа не съм много наясно с политиката, но и аз съм наблюдавала ежедневните гадости , с които ни засипват.... Но има нещо много вярно според мен : вината винаги е 50:50 , защото за да ти насадят някоя гадост , трябва да има почва тя да вирее, ако ме разбирате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2009, 20:23 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Latrodectus написа:
Джули, в нормална държава като Франция, ако спре тока внезапно и не са успели да предупредят населението /stupid2/ , хората моментално търсят алтернативи и плащат обезщетения....А тука, от токови удари хвърлям втори компютър....питай ме, какво ми отговарят от ЧЕЗ /hmmmm/

ем чи купи си юпиес бе кака /:)/ по-евтин е от компа
exxxtazy написа:
Изглежда не сме се отървали още от навика да прекланяме глава , придобит покрай робството?

не е покрай турското робство обаче , през социализма тея дето са надигали глава са ги пращали на съд по бързата процедура, а после са ги давали на прасетата, дори не е оставало нищо за погребване.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 11:56 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

/hmmmm/ навремето са бягали извън БГ, за да са в помощ на страната ни/комитети,чети..сега бягат щото не могат да живечт в страната си и са в очакване да стане по-добре, за да се върнат/така поне казват/
Идеология... /hmmmm/ празно пространство. /fire/

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 36 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]