Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
  Принтирай

Инерцията...
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 13:20 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Когато поживееш известно време и понатрупаш опит,някак изчезва празничността в действията ти, завладява те инерцията и се носиш славно по течението, без изобщо да се замислиш накъде те влачи то.Така се получава понякога и с брака, съжителството с някого, децата , работата и какво ли още не.
Какво правите за да запазите празничността, какво ви кара да се радвате и учудвате, да погледнете света по нов начин?
Преди няколко дена се подстригах, бях с дълга коса години наред, сега ми е празнично поради факта, че съм различна, определено ми харесва, сияя.

Чувствам се добре в кожата си, все още!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: Инерцията...
МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 13:36 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

Излизам и си купувам нещо скъпо, ненужно и което в последствие никога не обличам. /zybat/ /zybat/ Така си оправям настроението в някои случаи. Откакто моя ме заплаши с развод не си пипам цвета на косата. Щото имаше периоди, в които всяка седмица сменях цветовете - платинено рус, червен, черен, кафяв....и все толкова контрастни, че нямаше начин някой да не забележи /rofl/ /rofl/ /rofl/ А когато имам нужда просто да разпусна отивам в парка или в Зоопарка. И се държа като някое дете. /blush/ /blush/ За нещастие рядко ми се случва. По-често просто се нося по течението.... /cry2/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 13:42 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Инецията...при мен такова нещо не се е случвало от не помня кога-всеки ден все нещо ново, радостно, проблемно..де да можех да се пусна и аз /:)/

Когато ми се е случвало, съм излизал с приятели в гората, огънче..излъгах огън-огромен и т.н
Друг вариант когато трупна нерви е..имам си едно много старо огромно дърво на едно отдалечено място, което смешно или не ходя да прегърна в такива случаи.Долепям се така плътно с лице към него и разперени ръце и стоя там колкото време е нужно.От не помня кога върша това, помня само-винаги ми е помагало.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 13:59 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

не ми се мисли за това...ако има начин да я забавя малко тая инерция...доста се усилва с течение на годините, особено ако животът ти тече някак си монотонно /stupid2/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 16:00 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Инерцията ме е блъснала като товарен влак, но аз съм от типа "шило в торба не стои" и всеки ден търся нещо, с което да изляза от релсите. Било то, да направя нещо ново, да кажа нещо положително на друг , да помогна или просто да се отпусна...Да ми даде поне миг блаженство...

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 22:01 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

karanelka написа:
Когато поживееш известно време .....Какво правите за да запазите празничността, какво ви кара да се радвате и учудвате, да погледнете света по нов начин?

Може би всяко нещо, което те кара да оцениш живота, да оцениш живота си или това, което имаш /е останало/ от него.
Случки и събития, несвързани с теб, които те потрисат с жестокостта, пошлостта; или случки със самия теб /за една бройка ти се размина/, които ясно ти показват, че понякой път трябва да излизаш от водовъртежа на ежедневието, да се извисиш и да се насладиш на момента.
Защото той е само миг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 23:03 
Свикнахме с него
Свикнахме с него

Ужасно е да се оставиш на инерцията....ставаш...без да искаш от леглото...вършиш всичко машинално и не виждаш никакъв лъч, който да те заслепи и да ти каже, че си жив и има защо да се облечеш, и да се усмихнеш на новият ден ...

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 23:13 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

vilentceto написа:
Ужасно е да се оставиш на инерцията....ставаш...без да искаш от леглото...вършиш всичко машинално и не виждаш никакъв лъч, който да те заслепи и да ти каже, че си жив и има защо да се облечеш, и да се усмихнеш на новият ден ...

Не, не е ужасно. Страшно е..... /blush/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 23:18 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Горчивата истина е че повечето хора през по-голямата част от живота си се носят по течението.
Вероятно и аз не правя изключение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 06 Фев 2009, 23:19 
Свикнахме с него
Свикнахме с него

/:)/ Страхът е в началото ...да виждаш в какво бездушно същество се превръщаш...после идва ужасът...така ли ще е занапред? /roulette/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]