Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
  Принтирай

Секса като лечение
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 18:40 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Освобождаването на ендорфините, води до намаляване на болката и в този смисъл, секса лекува... /read2/
Мен ми е помагал при главоболие и болки в корема, отпуска нервното напрежение, освобождава от стрес, повишава настроението...Хъм, някак го предпочитам пред хапчетата.. /corn/
Разбира се, ако ви стегне шапката в службата, не е задължително да наберете първия попаднал ви колега...макар, че...защо не /kreten/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: Секса като лечение
МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 19:04 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

за другия път ша знам...кат ма заболи нещо фащам некоя колежка /nose/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2009, 22:18 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Ей сега ще направя едно шотче и ако чуя "боли ме главата" ша го показвам /dance/ /dance2/ /dance/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 18:59 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Latrodectus написа:
Освобождаването на ендорфините, води до намаляване на болката и в този смисъл, секса лекува... /read2/
Мен ми е помагал при главоболие и болки в корема, отпуска нервното напрежение, освобождава от стрес, повишава настроението...Хъм, някак го предпочитам пред хапчетата.. /corn/
Разбира се, ако ви стегне шапката в службата, не е задължително да наберете първия попаднал ви колега...макар, че...защо не /kreten/

добре че не го каза преди година, че на теб щях да си го изкарам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 21:32 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Да! И в народното творчество има преки доказателства за лечебната сила на секса:
Имаше едно време една детска приказка, дето двама млади ги оженили, ама нали булката в повечето случаи е била с 5-10 годинки по-големшка от младоженеца, та на нея й се искало, ма той са не сяшкал /baby/ (макар, че малък, малък, колко да е бил малък /pioneer/ ; най-най си е бил я улав /stupid2/ , я веселяк /gay/ )...
Та оплакала се булката на селската знахарка /cry2/ :
- ...тъй и тъй - кармазъ жарсени напальонки на сърчица /heart/ от Пловдивския панаир си купих, в скута му сядам, на манивелата на кладенеца стриптийз му връткам, голи танци пред камината му играя, и всякакви други хитрости прилагам, а той зяпа му'итИ и дремИ кът същий пукел! /headbang/
Бабата поклатила глава /nose/ :
- Чадо, ще трябва да го измамим тоз абдал, инак няма да го накараш да та облажи! Та слушай внимателно - няма да повтарям! /boss/ Отиваш и лягаш дома. Като чуеш, че той се прибера, почваш горко да охкаш, да виеш и да се гърчиш, тъй като да си от тежка болест паднала... Прати го после при мене за илча, а аз ще я оправя таз ми ти работа... /smoke/
Речено-сторено: легнала; чула; разиграла; за илач пратила...
Отишъл ошашавения младоженец при знахарката. А тя, изслушала симптомите внимателно /hmmmm/ , поразпитала, отишла на място да види "болната", попипала, поогледала и му рекла /boss/ :
- Тъй като гледам има всички основания да се заключи, че е налице рядка форма на sexolipsis magna voluntatis. Срещу туй лекът е само един... как да ти кажа... - яко коландрене му е майката, синеее.... /sex/ Абе, я да те питам тебе - ти колко често си познаваш булчето, бре? /smoke/ /hmmmm/
Оня ми ти мухъл повдигнал раменете /search/ , и хъката-мъката - признал, че не е от тия, 'де най-ревностно си консумират брака. /eggs/
Сръчкала го тогаз бабата /full/ и му рекла:
- Още тази вечер развиваш поясока и я плесваш! /read/ На първо време - поне по три пъти на вечер трябва да я караш да крещи от срамотни радости в креватя! Като се позакрепи може да понамалите дозировката.
- Мерси, бабо Хаус! - реъл младоженецът, и понеже инак много обичал жена си, не дочакал знахарката да излезе и се нахвърлил на булчето. /sex/ /sex/ /sex/ /sex/

Нощ, две, три, со викове силни и паметни, дето се вика! И булката разцъфяла, поруменяла, погледът й грейнал, косъмът и се загладил, почнала да си припява... абе, чудодейно се излекувала, един вид. /dance/

Един ден, мъжо й, докато цепел дърве за барбекюто, я погледал, погледал, па се почесъл по врата и си рекъл: /fubar/
- Бря, какво чудно лекарство било туй, бре! /what/ /blink/ Да го бях знаял половин година по-рано сега магарицата ни още щеше да е жива!!! /smoke/
Кака, ако туй се счете за спам. Моля, преместете го в "Хумор" някъде! Сори за инкънвиниънса... /flower/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2009, 22:53 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Не зная лекорство може ли да се нарече, но..сутрин мушнем ли се с мойта мацка..целият ден е песен..всичко върви..късмет бол..ми..не знам,като че променя в някаква степен аурата на човек...излъчването му спрямо останалите и всичко е перфектно.. /dance2/ тъй де, аз за това не пропускам и съм без забележки /nose/ /smoke/

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Фев 2009, 13:16 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Ей сега му пуснах патента на туй лекарство /nose/ ама нещо ,това де за колектива ме притеснява,при мен не върви,само колежки си имам /nose/ /blush/.Ако погледнем сериозно на въпроса,няма по убав лек /blush/ По е добре от колкото да ми пускат кръв и да ма налагат с пиявици /smoke/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Фев 2009, 18:22 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Болни има ли да дойда да ви излекувам.

Приятно ми е - чичко доктор /kreten/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 19 Фев 2009, 18:34 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

dentyne написа:

Ъхъ. Простинала съм....откак ме заряза на кушетката насред прегледа /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 19 Фев 2009, 18:43 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

july написа:
dentyne написа:

Ъхъ. Простинала съм....откак ме заряза на кушетката насред прегледа /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/

/stupid2/ /stupid2/ /headbang/ /headbang/ Тъпия нет е виновен ама сега ще направим нов ОБСТОЕН преглед /kreten/ /rofl/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]