Разведени, обвързани, женени, свободни...
| Автор |
Съобщение |
|
karanelka
|
Публикувано на: 20 Фев 2009, 21:15 |
|
|
|
Напоследък все по -често ми се набиват на око разликите между тези прослойки...Някак съвсем спонтанно човек привиква и се приспособява към положението в което се намира...Била съм и свободна и обвързана и омъжена , сега съм разведена.Психиката ти странно се променя по такъв начин, че да харесваш положението , в което се намираш, не го ли харесваш, минаваш в друга група...Интересното е , че преминавайки в друга прослойка, някак неусетно сменяш средата и приятелите, приоритетите и гледните точки.
| Върнете се в началото |
|
Re: Разведени, обвързани, женени, свободни...
|
Latrodectus
|
Публикувано на: 20 Фев 2009, 22:53 |
|
Регистриран на: 20 Сеп 2008, 18:59 Мнения: 12289 Местоположение: In Your Mind Пол: Жена
|
Женена не съм била...обвързана да. Привърженик съм на "демократичните връзки", с което не срещам особено одобрение  Наистина, човек си променя възгледите, в зависимост от ситуацията, в която се намира в момента...Надявам се, приятелите ми като се изпоженят, да не се изпозабравиме...но само се надявам. 
_________________ Мога и ще го направя!
|
|
|
|
Djaaack
|
Публикувано на: 20 Фев 2009, 23:35 |
|
Регистриран на: 25 Яну 2009, 01:55 Мнения: 1734 Местоположение: дето не го сейш Пол: Мъж
|
|
|
|
zlinaka
|
Публикувано на: 21 Фев 2009, 11:59 |
|
|
 Ас са приспособявам само от свободен през обвързан до пак свободен... - ней лошо разнообразно едно такова 
_________________ Да'н си мислити чи ши ва мраза по-малко!!!
|
|
|
|
soleil
|
Публикувано на: 21 Фев 2009, 12:50 |
|
Регистриран на: 12 Окт 2008, 13:04 Мнения: 143 Местоположение: Germany Пол: Жена
|
|
Щом е ново положение, при всички случай го има момента на нагаждането и приспособяването към въпросното състояние. Но при "женен/омъжена" и "разведен" предполагам , че се усеща доста по-рязко и силно.
_________________ Спамофилка
|
|
|
|
badlion
|
Публикувано на: 21 Фев 2009, 22:34 |
|
Регистриран на: 20 Сеп 2008, 22:33 Мнения: 2326 Местоположение: Варна Пол: Мъж
|
Минал съм през всичките периоди.От 4г съм свободен кат птичка Човек се нагажда към всичко,така или иначе.Колкото до приятелите ми...неведнъж съм се убеждавал,че не е като едно време...но все пак сме си приятели 
_________________ Алкохола е течната версия на Photoshop
|
|
|
|
inmaterial
|
Публикувано на: 08 Мар 2009, 10:34 |
|
|
|
Аз пък имам чувството, че психиката ми и начинът на мислене изобщо не са се променили след като се разведох...както и приятелите - личните, не т.нар. "семейни"...Може би е така, защото съм обмисляла развода си в продължение на много години...не че много хора знаят какво ми се е въртяло в главата през това време...може би само майка ми, но пък тя отказваше да го приеме... Разводът беше просто формалност за мен...и преди се чувствах толкова свободна, колкото и сега...
|
|
|
|
pepi
|
Публикувано на: 08 Мар 2009, 22:37 |
|
|
|
Разведени, обвързани, женени, свободни...
Чини ми се, объркан е словореда. Чавек се ражда свободен, а после ... се жени, развежда и т.н.
Може би най-добре е да се чувства обвързан, но да живее като свободен.
п.п. що ми трябваше баш на осми март да се цепя така, незнам.
|
|
|
|
karanelka
|
Публикувано на: 09 Мар 2009, 09:55 |
|
|
Словоредът ...в момента съм разведена, бих се обвързала с някой, когото харесвам, преди бях женена, свободна съм била винаги и няма значение, къде ще сложа думата...Ако си свободен, няма значение, какъв е социалният ти статус в момента... 
|
|
TheSeal
|
Публикувано на: 09 Мар 2009, 10:13 |
|
|
Свободен си, след като осъзнаеш присъщите си ограничения Майтапа е че по наследство сме много "разкрепостено" общество  Някъде се налага да живееш в определин квартал, да караш съответна кола....... 
|
|
|