Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
  Принтирай

Re: Не винаги ще е така...
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 10 Мар 2009, 11:05 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Дето се вика:
"Не може вечно да вали" - цитат от любим ми филм. /hmmmm/

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2009, 13:31 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

malkiq_dqvol написа:

Има разлика. Към едното се стремим. Другото приемаме.*

sand написа:

Често се сещам за притчата за пастира. Тази дето, може да остави стадото си и да потърси точно изгубената овца.

----------------
Светът е цветен,
И все пак .... и трите /:)/
Разбирането за това как се възприема "цветността" чрез трите основни цвята е позволила на човек да се научи да съхранява "образите", да ги предава и да ги променя /coffe/
------------------
*Изкуството може би е да се приеме като "пружина" /eggs/ /wow/

ПС: "karanelka", Казах ли ти, че "напоследък-а" /plezene/ ти се отразява добре /eggs/ /smoke/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2009, 20:38 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

karanelka написа:
Един мъж решил да сложи край на живота си, напоследък хич не му вървяло, уволнили го, жената го напуснала, родителите му починали...и т.н. и т.н.Отишъл да се хвърли от един висок мост в реката.Наблизо един овчар пасял стадото си.Отишъл при мъжа, пъхнал му една бележка в ръката и го помолил преди да сложи край на живота си, да си отиде вкъщи и там да прочете бележката.
Мъжът се прибрал у дома си, прочел бележката, там пишело:Не винаги ще е така...
И наистина нещата се оправили, животът му се променил, нова работа, по-добре платена, приятелка-която го обичала, ново жилище...
Отишъл мъжът да благодари на стареца, седнали на богата софра, яли, пили, по едно време старецът го попитал дали пази онази бележка.Мъжът обяснил, че я е изхвърлил.Старецът отново написал нещо на една бележка и му я пъхнал в ръката:Не винаги ще е така...-прочел отново мъжът...

Хубаво е , когато животът е шарен , важно е да помниш, че нещата се променят и към добро , а понякога и към лошо... /:)/

Karanelka на мен това ми напомя,че колкото и тъмна да е ноща,все пак слънцето ще изгрее и нов ден ще дойде /:)/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2009, 21:49 
от една страна имате 'всичко тече, всичко се променя';
от друга се противопоставя 'нищо ново под Слънцето'
и от трета - Калитко, фен на 'Гарванът, играе център с репликата': "it can't rain all the time"
в мен това все извиква асоциация с черно-бяло, ин-ян, добро-лошо... и някъде там, между тях, плаващата вълнообразна разделителна линия.
на пръв поглед изглеждат различни неща, но всъщност са аспекти на едно и също нещо. неделими и неможещи да съществуват самостоятелно, както двете страни на медала.
да, защото това е самият Живот; кръговратът в Природата; спиралата на Вселената.

НАЗДРАВЕ /drunk/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2009, 22:55 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Наздраве /vodkatini/
За същността, на равновесието.
Центърът в който всичко излишно е отстрането и баланса е сведен до просто черно и бяло. Към който се стремим, но който рядко достигаме
/vodkatini/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2009, 01:21 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Харесва ми да има излишества, все пак те правят цветното , наистина цветно.Кое ми се отразява добре, не разбрах???? /kreten/

Чувствам се добре в кожата си, все още!

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 11 Мар 2009, 10:01 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

karanelka написа:
Харесва ми да има излишества, все пак те правят цветното , наистина цветно.Кое ми се отразява добре, не разбрах???? /kreten/

Ами предполагам чистия (пред)планински въздух /kreten/ Наистина е уникален микроклимата, въпреки че след язовира не е точно същото.
/dance/
Така е. И все пак, момента е когато успееш да махнеш, хова, обстоятелства, предразсъдъци, дрехи....... /:)/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009, 17:58 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

karanelka написа:
Един мъж решил да сложи край на живота си, напоследък хич не му вървяло, уволнили го, жената го напуснала, родителите му починали...и т.н. и т.н.Отишъл да се хвърли от един висок мост в реката.Наблизо един овчар пасял стадото си.Отишъл при мъжа, пъхнал му една бележка в ръката и го помолил преди да сложи край на живота си, да си отиде вкъщи и там да прочете бележката.
Мъжът се прибрал у дома си, прочел бележката, там пишело:Не винаги ще е така...
И наистина нещата се оправили, животът му се променил, нова работа, по-добре платена, приятелка-която го обичала, ново жилище...
Отишъл мъжът да благодари на стареца, седнали на богата софра, яли, пили, по едно време старецът го попитал дали пази онази бележка.Мъжът обяснил, че я е изхвърлил.Старецът отново написал нещо на една бележка и му я пъхнал в ръката:Не винаги ще е така...-прочел отново мъжът...

Хубаво е , когато животът е шарен , важно е да помниш, че нещата се променят и към добро , а понякога и към лошо... /:)/

Каранелка това е много добра и поучителна история,незнам само защо първия път като ми я разказаха......много се смях /rofl/ /rofl/ /rofl/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 20 Мар 2009, 21:26 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

/drink/ Ами то е нормално да са редуват периоди на убуу и периоди на лошо /drink/ - ако ги нееши лошити моменти - нееши да мойм да оценим убавите /drunk/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 21 Мар 2009, 08:32 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

"Ако петнадесет дни през месеца са тъмни, другите петнадесет са светли."
Това е цитат от една книжка, която съм чела много отдавна...малка бях, живеех при баба ми по едно време(това от проклетия и бунтарство, не по някакви други причини) и тя ми я даде..."Чучулигата", на Решат Нури. Като се замисля сега много истини има в нея...все за нещата от живота...

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]