Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
  Принтирай

"Телефонисткити"
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 14:54 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

/corn/ /corn/ Почвам да усещам чи насекаде дет има некви потребителски телефоне има некъф заговор да го дигат само некви жини /corn/
Явно целта е кат им са обада с намерението да им тегла една путка майна некво си женско гласче да ма разубеди /corn/ /corn/

/corn/ /corn/ Вчера следобед ми са скапва нето - почва са големото резетване и рестартване - неколко часа /corn/ /corn/ - звъня им на БТКто - дига некво женско кат друг път /corn/ /corn/ - Ала-бала - Немам нет ма, викам /drink/ /drink/ - Резетни си модема - тя /drink/ /drink/ - жина е - ко да праа - резетвам ас /drink/ /drink/

/drink/ /drink/ След неколко часа - звъня пак /corn/ /corn/ - същата е на телефона - Немам нет ма /drink/ /drink/ - Чакай да та прехвърля у техническио отдел /drink/ /drink/ - чакам /beer2/ - дига некво женско /drink/ /drink/ - Немам нет ма /beer2/ /beer2/ - Резетни си модема /read/ /read/ - ми вика /drink/ - Почвам ас - слушай ма жина, стана цел ден резетвам - не мое да са вържи кам страницата ви да са активира /drink/ /drink/ - разглобих сичко и го вързах наново - нема и нема /drink/ /drink/
/drink/ /drink/ Онаа се едно не говора на нея /drink/ /drink/ - Отзад на модема ми имало едно копченце иле неква дупчица - бръкни с нещо остро, задръж десеттина секунди и го включи - като са стабилизира ше ми отвори страницата /beer2/ /beer2/ - ас до тогаа модем не бех резетвал и незнаех чи тъй стаало /beer2/ /zlinio/ /zlinio/ - отказах са да си говорем и отидах да резетвам /drink/ /drink/ - до днеска на обед - по некво чудо най-накрая ми са отвори таа страница и тръгна /beer2/ /beer2/

/drink/ /drink/ Ачи думата мий чи почти насекаде слагат некви жини да ти са обесняват и да тий съвестно да ги напсуйш /drink/ /drink/ - ама на следващия дерт нема да говорим по тилифоня ми си земам модема, отивам до БТКто и дале жина иле мъж ше ми са паднат ма ше им го навра по дупкити /drink/ /drink/

Върнете се в началото
 Профил  

Re: "Телефонисткити"
МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 15:02 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Разбирам гнева ти, прав си....страшно е досадно, но не всички жени сме технически неграмотни... /:)/
и у мойта поддръжка има жена и е доста в час /read2/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 15:04 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

/drink/ /drink/ Аве ас не казвам че са неграмотни иле па не разбират само щот са жини - ама те НЕ ЧУВАТ какво им говориш и къф ми е дерта /drink/ /drink/ - се едно сам на автоматичното меню и некой си пей урока /corn/ /corn/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 15:07 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

ми прав си кака....има и такива, нема спор /read2/
и мен ме изкарват из нерви...чупи им там, модема у главите прости и така /secret/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 15:44 
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
ДВИГАТЕЛ НА ФОРУМА
Аватар

Ей затуй си обичам Мегалан. Щото верно, че на телефоните са все жени и "пеят" едно и също, но като кажеш, че вече си : проверил връзката, рестартирал няколко пъти и пак няма нет - веднага те прехвърлят на техниците. И тогава проблема се решава много бързо. /rock/ /rock/ /rock/ /rock/ /rock/ Ама щефа им си е човек на място и не ги хвърля по столовете без обучение. Иначе верно почти навсякъде по телефоните на повреди са метнали по някоя мома, която даже не си сигурен наясно ли е какво работи. /:))/ /:))/ /:))/ /:))/ Аз най-редовно си викам на ВиК, на Топлофикация, на топлинните счетоводители.....ама така си калявам нервите /rofl/ /rofl/ /rofl/ /rofl/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 16:14 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Сина ми, Злиньо, веднъж си разговарял с една такава телефонистка като му изчезнал нета...после каза "какичката беше много внимателна и ми обясни какво да направя"...Незнам какво се оплаквал и какъв точно е бил проблема, но после се обаждаха два пъти да проверяват дали всичко е наред с телефона и нета...

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 16:29 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

мойте доставчици са отвратително компетентни и нема закво да ги напсувам /headbang/
ше ги сменям в най-скоро време /hmmmm/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 19:41 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

На БТК-то телефонистките могат да ти скъсат нервите със студената си и привидно вежлива незаинтересованост. Явно са ги задължили да ръсят думичики по протокол и нищо друго.
Но и друго усещам. Явно битката за клиентелата е голяма, щато като им се разсърдиш, хукват специалитси да локализират проблема.
И на мене ми спря скоро нета за малко и като ги избримчих, един специалист веднага цъфна, а други двама се напреварваха да ме търсят по стационарния, мобилния, по домофона и телекса и да ме "успокояват".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 19:45 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Пепи, ти си бил скрита лимонка бе /kreten/ /kreten/ /bear2/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 30 Май 2009, 19:48 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

по скоро тия са силно притеснени от намаляващия брой потребители

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 51 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]