Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
  Принтирай

Лесното Кате
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009, 07:36 

Лесното Кате

Онзи ден я видях и не можах да я позная, направо ми се сви сърцето. Неизменната къса, черна пола, високи токове, изрязана блуза и два пласта черен молив на очите. 3-4 години по-голяма от мен, но изглеждаха най-малко 10. Похабена, с обсипана с лунички кожа, на места започнала да увисва, с тези дрехи изглеждаше най-малкото нелепо. От дете помня Лесното Кате. Фенка на Мадона, дори имитираше бенката и, руса разбира се..и наистина приличаше на нея. Беше сладка, хубава и лъчезарна-винаги засмяна. И на минус 40 и на +40 все беше с тая черна, къса пола.  Фигурата и наистина беше хубава и Катето щедро я демонстрираше. С други дрехи никога не я видях. Говореше се, че повечето мъже от квартала бяха минали през нея. Не съм я питала директно, но тя сама ми казваше през смях : "Стига де, аз какво да направя, като не мога да им отказвам на мъжете!" Другите жени не я понасяха, знаеха, че някога мъжете им са, ще или спят с нея. Наричаха я презрително "общата","лесната","курвата" и прочие. Катето се кикотеше на опитите ми да я защитавам - на мен, незнайно защо, винаги ми е била много симпатична..вероятно заради някак детския и ентусиазъм и чиста по своему душа. "Остай я тая- смееше се Катето- мъжът и го вдига само от свирка и то след поне 20 минути мъка..Сигурно от това е толкова злобна". Гледаше на всичко в живота с някаква лекота и почти наивност.  Влюби се, разбира се, в ашлака на квартала, един от най-големите боклуци и крадци. Повтарях и го непрекъснато...но нямаше кой да я спре. Любов ли бе, да я опишеш...Наивно забременя от същия тоя боклук. Беше я изнасилил във входа на блока и. "Кой ще повярва на Лесното Кате - каза ми тя с посивяло лице- Още повече, знаят, че беше любовта на живота ми.."Роди момченце, което видях може би 2 пъти за 15 години. Гледаха го все родителите и. Таткото след известно време реши да го признае и се ожениха. Живяха заедно около 3 години, от тогава не съм я виждала с мъж..С един мъж. С един и същи мъж. Знае ли някой, какво се случва в душите и сърцата на такива хора? Защо не успяват да остареят и помъдреят, поне не и душевно? Дали едно злобно подметнато нарицателно, предопределя съдбата на човек и поведението му изобщо? В крайна сметка ти ли променяш общественото мнение или то теб? Не зная отговорите, но ми дожаля за тази жена. На 33 години изглеждаше не сякаш е минала през живота, а той е минал през нея..Оставяйки само жалка карикатура и смачкани мечти...

Върнете се в началото

Re: Лесното Кате
МнениеПубликувано на: 12 Авг 2009, 16:09 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

трябва и такива жени да има /nose/
разбери , че ценностната система на всеки е различна ..
и ако за теб не е редно да си легнеш с мъж който те хареса и пожелае да е с теб ..
за нея ..това може да е като реализирана мечта ...
самооценката ... е от голямо значение .. а й това което ти казваш ..също ..
много е точно .. Е ... малко сложно си го поднесла , но аз го разбирам /kreten/
една дума може да изиграе огромна роля за светоусещането на човек ,
но в повечето случай е низ от думи и ситуации ...рядко само една дума или ситуация ..би могала да запрати човека в някаква крайност ..

разбира се .... има и такива случаи .. ситуация или дума .. която отключва или генерира определен тип поведение .. но тя в повечето случаи е поредната ситуаци или дума ...въпрос на натрупване е ..

много хубава тема /kiss/

ето точно поради тази причина обичам да ровя в човешките души ...
има изключително интересни хора .... с изключително интересни преживявания ...които едва ли ще ми се случат на мен ....и а аз умея да ги съпреживявам когато те ги споделят /kreten/ /kreten/
е да .. рядко човек попада на някой който е извън нормите , но когато попаднеш .... си заслужава ....

последния път попаднах на един мъж ...на 30 години , който ме потресе с разсъждение ..
заговорихме за потомството , за семейството и т.н и той ми вика
за какво му било да създава деца ... вика аз нямам пари за мене си ..деца ше гледам ..
да ми пищят по цял ден ... и да харча заплатата си за памперси и децки пюрета ...
нали ги виждам как са мойте приятели вика
не мога да си пия ракията със шопска салта ...тъй ли .... ..

е тва беше пример за нездрав егоизъм /fubar/
никакви признаци за отговорност .... това е паразит и консуматор /boi2/ /boi2/

според моето виждане .... такива хора трябва да се изтрепят /hmmmm/
но от друга страна .... задавам си въпроса ...как ли се е стекъл живота му за да има подобно светоусещане ..
и възможно от неговата гледна точка да е прав /secret/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2009, 01:09 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

nosferatu написа:
трябва и такива жени да има /nose/
разбери , че ценностната система на всеки е различна ..
и ако за теб не е редно да си легнеш с мъж който те хареса и пожелае да е с теб ..
за нея ..това може да е като реализирана мечта ...
самооценката ... е от голямо значение .. а й това което ти казваш ..също ..
много е точно .. Е ... малко сложно си го поднесла , но аз го разбирам /kreten/
една дума може да изиграе огромна роля за светоусещането на човек ,
но в повечето случай е низ от думи и ситуации ...рядко само една дума или ситуация ..би могала да запрати човека в някаква крайност ..

разбира се .... има и такива случаи .. ситуация или дума .. която отключва или генерира определен тип поведение .. но тя в повечето случаи е поредната ситуаци или дума ...въпрос на натрупване е ..

много хубава тема /kiss/

ето точно поради тази причина обичам да ровя в човешките души ...
има изключително интересни хора .... с изключително интересни преживявания ...които едва ли ще ми се случат на мен ....и а аз умея да ги съпреживявам когато те ги споделят /kreten/ /kreten/
е да .. рядко човек попада на някой който е извън нормите , но когато попаднеш .... си заслужава ....

последния път попаднах на един мъж ...на 30 години , който ме потресе с разсъждение ..
заговорихме за потомството , за семейството и т.н и той ми вика
за какво му било да създава деца ... вика аз нямам пари за мене си ..деца ше гледам ..
да ми пищят по цял ден ... и да харча заплатата си за памперси и децки пюрета ...
нали ги виждам как са мойте приятели вика
не мога да си пия ракията със шопска салта ...тъй ли .... ..

е тва беше пример за нездрав егоизъм /fubar/
никакви признаци за отговорност .... това е паразит и консуматор /boi2/ /boi2/

според моето виждане .... такива хора трябва да се изтрепят /hmmmm/
но от друга страна .... задавам си въпроса ...как ли се е стекъл живота му за да има подобно светоусещане ..
и възможно от неговата гледна точка да е прав /secret/

Прав е,разбира се,за себе си.Нагласата към децата се изгражда от най-ранните години на живота.Потомството е голямо предизвикателство и отговорност,някои просто се оказват по-слаби,за да поемат такъв товар на плещите си.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 13 Авг 2009, 01:51 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

добре ...приемам , че си права , но все пак ще ти задам един въпрос !!
мислиш ли , че това е свързано с егоизма на човек или няма никаква връзка ?

ЛАТРО: ОТКЛОНЯВАТЕ СЕ ОТ ТЕМАТА, ИМА ВЕЧЕ НОВА, В КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ОБСЪЖДАТЕ ВЪПРОСА
topic-t770.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 14 Авг 2009, 00:18 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

На пръв поглед тези хора изглеждат егоисти,но не винаги е така.
По-скоро е осъзнато безсилие и некадърност.Оттам идва и нежеланието за деца.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]