трябва и такива жени да има
разбери , че ценностната система на всеки е различна ..
и ако за теб не е редно да си легнеш с мъж който те хареса и пожелае да е с теб ..
за нея ..това може да е като реализирана мечта ...
самооценката ... е от голямо значение .. а й това което ти казваш ..също ..
много е точно .. Е ... малко сложно си го поднесла , но аз го разбирам
една дума може да изиграе огромна роля за светоусещането на човек ,
но в повечето случай е низ от думи и ситуации ...рядко само една дума или ситуация ..би могала да запрати човека в някаква крайност ..
разбира се .... има и такива случаи .. ситуация или дума .. която отключва или генерира определен тип поведение .. но тя в повечето случаи е поредната ситуаци или дума ...въпрос на натрупване е ..
много хубава тема
ето точно поради тази причина обичам да ровя в човешките души ...
има изключително интересни хора .... с изключително интересни преживявания ...които едва ли ще ми се случат на мен ....и а аз умея да ги съпреживявам когато те ги споделят
е да .. рядко човек попада на някой който е извън нормите , но когато попаднеш .... си заслужава ....
последния път попаднах на един мъж ...на 30 години , който ме потресе с разсъждение ..
заговорихме за потомството , за семейството и т.н и той ми вика
за какво му било да създава деца ... вика аз нямам пари за мене си ..деца ше гледам ..
да ми пищят по цял ден ... и да харча заплатата си за памперси и децки пюрета ...
нали ги виждам как са мойте приятели вика
не мога да си пия ракията със шопска салта ...тъй ли .... ..
е тва беше пример за нездрав егоизъм
никакви признаци за отговорност .... това е паразит и консуматор
според моето виждане .... такива хора трябва да се изтрепят
но от друга страна .... задавам си въпроса ...как ли се е стекъл живота му за да има подобно светоусещане ..
и възможно от неговата гледна точка да е прав