Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
  Принтирай

Re: Всички жени сме ПАТКИ!
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 11:49 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Наскоро гледах едно клипче от щатско състезание от сорта на "стани богат", където участничката, която явно беше крайно ограничено същество /без да намесвам никой друг/, каза на водещия /който се опитваше всякак да и подскаже/, че: "жените не чуват това, което другите говорят, а чуват това, което им се иска"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 11:56 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

явно наистина е била доста ограничена, в предвид сентенцията, която е измъдрила...Естествено, че ако нещата ми се кажат в прав текст, ще чуя това, което ми говорят /corn/ Виж, ако самите мъже, които както често им се случва, сами не знаят какво точно искат, то тогава поради двусмисления характер на посланието, бихме могли да го приемем в наш интерес...И не само жените сме така, бих добавила /corn/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 10 Сеп 2009, 12:01 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Latrodectus написа:
явно наистина е била доста ограничена, в предвид сентенцията, която е измъдрила...Естествено, че ако нещата ми се кажат в прав текст, ще чуя това, което ми говорят /corn/ Виж, ако самите мъже, които както често им се случва, сами не знаят какво точно искат, то тогава поради двусмисления характер на посланието, бихме могли да го приемем в наш интерес...И не само жените сме така, бих добавила /corn/

Действително, не само жените са така. А и има хора, дето и в прав текст да им говориш, пак чуват това, което им се ще. После естествено другите били виновни за нещо си .
А иначе сентенцията си я бива. Момичето не знаеше дали Франция е в Европа, Турция свързваше едниствено с пуйка, а Унгария с глад. /lud/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 11 Сеп 2009, 19:31 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Да вятърничава съм, да хаотична. Стъпвам по розови облаци и когато в мъжа до себе си виждам мъжа на живота си изобщо не се налага да полага усилия. Да, защитавам с зъби и нокти илюзиите си - търся оправдания, обяснения, и фантазирам.Виждам стихове по залез и обожавам да получавам откраднати цветя или полски тревички. Това съм аз. Факт. Грозно патенце, бяла патица, лебед или просто перушинка /във възглавница под главата на някой мъж мечтател/не е от значение. Позволявала съм си лукса да живея в илюзия и после съм носила последствията. Оцеляла съм и ще оцелявам. Природата се стреми към своя баланс давайки ми възможност на моменти да бъда психоПАТКА по пълноЛУДИЕ. Писва ми да съм разумна, отговорна и силна, а и как иначе ще опазя увереността си, че мога да се справям с всяко появило се изневиделица предизвикателство? Как щях да се науча да чета знаците и да доставям удоволствие на хората, които обичам? Как иначе щях да се харесвам ако не виждах снежинките в снега и раковините в пясъка? Как щях да съм си АЗ?!?

Дива_патица

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 12 Сеп 2009, 09:35 
Нема отърване
Нема отърване
Аватар

Харесвам си гнездото...клетката...
Да, емоционална съм, импулсивна съм и се поддавам на настроения...Не обвинявам никого за своите илюзии...и сама си излизам от тях...
Има мъже, които разбират и приемат женската ни природа, без да имат проблем с егото си заради това...Ако не бях такава кой знае колко неща съм щяла да пропусна...
Иде есен /:)/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]