Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
  Принтирай

Симеон Дянков...а дали?
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 14 Сеп 2009, 08:00 

Симеон Дянков...а дали?

Онзи ден, признавам без бой, изгледах цялото парламентарно заседание. Впечатли ме финансовия министър, г-н Симеон Дянков. В началото и аз гледах скептично младото юпи, поело финансите на държавата ни, в толкова труден период. Хубу де, бил известен, бил велик икономист, работел за Световната банка и участвал в групата и за антикризисна политика. Директор е на научен център в Харвард. Няма 40г и е женен за американка, отдавна се е откъснал от житие и битие грешнаго българин. , живее от 1991г в Америка- страната на неограничените възможности. И изведнъж - вице премиер?! Това, което не може да не те впечатли, е увереността с която обсъжда финансите. Личи си, че знае за какво говори, не си изсмуква речите от пръстите, подготвил е аргументи и контрааргументи за всичко. Не успяха да го сварят неподготвен по нито една точка. Така шармантно и с финес отби злободневната атака на Румен Овчаров, с такава неззлоблива но на място ирония, че за малко да му изръкопляскам. Този човек има добре подплътено самочуствие и не пропуска да го представи. Сякаш казва с леко високомерие, че е благоволил да ни окаже честта да се занимава с българските финанси, в момент, в който никой друг не може. Харесвам хора със самочуствие! Не съм финансист, още по-малко икономист, но щом аз успях да схвана идеите на програмата му, значи всеки ще може. Министър Дянков е един от малкото политици, които успях да харесам от 89-та насам. Не знам, дали това правителство ще направи нещо повече от предишното и, дали този финансов министър ще е по-успешен от миналия. Ще се радвам, ако той е малката светлинка в дъното на тунела и позовавайки се на натрупания чуждестранен опит и помощ от колегите си, успее да положи едно стабилно начало възхода на България. Защото трябва да вярваме и да не спираме...Да не приравняваме всеки един с останалите...Да имаме надежда, че след като сме ударили дъното, можем да потеглим  само нагоре...Успех, г-н Дянков и не ни разочаровайте!

Върнете се в началото

Re: Симеон Дянков...а дали?
МнениеПубликувано на: 15 Сеп 2009, 06:17 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Местоположение: Where we used to talk? What shall we use to fill the empty spaces?
абе, като знам как в българския казан сами подравняваме онуй що тръгне да расте нагоре само, встрани от стадото... ще обърка плановете на някого и ще вземе да му случи нелеп "случаен" инцидент...
дано да се окажа лош пророк де

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Мар 2010, 19:22 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Санд, ти явно си с 16 ядрен процесор /zybat/
Майтапя се. Гледах някакви тестове, че "седмицата" има /eктраполирано/ производителност на XP при към 16 ядра, а Виста към 64.
Разбира се и фунционалността е различна, така че според мен при 4 ядрен процесор си струва.

По темата:
/ фолклорно/ "А дано, ама надали" вече май е останало само последното.

PS: Парламентарната реакция на ГЕРБ, показва тенденция към "Желевизация" на случая.
/Не от Желю, а от Румяна/ /zybat/

PPS: Защо не се виждат мненията от сайта тук. Погледнах ги интересни са, особено последното.

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 08 Апр 2010, 08:05 
Почва да досажда
Почва да досажда
Аватар

Местоположение: Where we used to talk? What shall we use to fill the empty spaces?
почнаха го

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]