Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
  Принтирай

Незабравими футболисти от миналото
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: 25 Ное 2009, 21:03 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Като минало имам в предвид такива които вие помните,които са ви направили впечатление,харесали сте ги поради едни или други качества...
Аз се сетих наскоро за двама камерунци-вратарят им Томас Н'Коно и Роже Мила.Н'коно си беше истинска пантера на вратата,спасяваше невероятни положения.А Мила се открояваше с поглед върху играта и доста добра техника.Не знам дали не греша,но играеше за Камерун дори когато бе на 42г.../хм,поне така ми е останало в паметта,трябва проверя/ /hmmmm/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Re: Незабравими футболисти от миналото
МнениеПубликувано на: 26 Ное 2009, 10:03 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

Зинедин Зидан, не че е чак толкова минало, но винаги дълбоко съм се възхищавала от плешивия французин.... /god/ Може да ми се смеете, но навремето обожавах ИГРАТА на Диего Марадона, преди аферата му с дрогата и алкохолизма му....Просто ме кефеше като играч....Ще помисля и за други, тези са на първо четене /hmmmm/
От българските, за мен Христо Стоичков винаги ще си остане Нумеро Уно /big/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 26 Ное 2009, 22:07 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Е,все пак не сме толкова стари,че да сме гледали играчи от кой знае какво далечно минало /zybat/
За Зизу се говореше,че може всичко с топката.Спомням си,че четох някъде на някаква тренировка след като тренирал преки свободни удари го бъзнали дали може да уцели трите греди с три удара.Той ги улучил три пъти последователно.
По времето на Марадона се възхищавах от играта на Зико.А и бразилците винаги са ме кефели.Харесвах много обаче един друг аржентинец,страшен голаджия-Габриел Батистута.Не случайно го наричаха Батигол /zybat/
И...от мъглива Англия-един невероятен техник.Жалко,че и той попадна в лапите на алкохолизма и наркотиците.Луд по цялата глава,за неговите дивотии могат да се изпишат куп книги /kreten/ Пол Гаскойн /rock/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2009, 10:53 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

право в десетката Лъве, с тия имена .... /god/ и двамата са култови играчи....а кво мислиш за шефа на УЕФА, Платини /nose/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2009, 22:47 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Платини...беше удоволствие да се гледа този играч.Истински лидер.Притежаваше всички качества-бързина,техника,голмайсторски нюх и непримиримост.По него време се сещам за още един играч който се раздаваше докрай,оставяше без дъх,имаше мачове едва се държеше,но продължаваше да търси атаката и гола-Жан Тигана.
Първенството през 1990-та...Италия играеше фантастичен футбол.Бърз,техничен и атакуващ.Не харесвам жабарите,но тогава наистина си ги биваше.Един вид се появи от нищото като се има в предвид,че само година преди първенството се е подвизавал в серия Б,после закупен от Ювентус.Влезе резерва в един мач и оттогава си остана титуляр за останалите мачове,впоследствие голмайстор и най-добър играч на Мундиала.Човек с доста голяма физическа сила и издържливост/както бях чел негово изказване можел да изиграе два мача един след друг/,невероятен голмайсторски нюх,превърнал се в кумир на цяла Италия а и не само-Салваторе Скилачи.
И...един играч който се подвизаваше на Апенините и по-точно в Милан.Според изкзване на Малдини той и съотборниците му се спирали на тренировки да гледат в захлас играта му и изпълненията му.Неговите голове от полулег от всяка точка пред и в наказателното поле си останаха запазена марка-Марко ван Бастен /rock/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 01 Дек 2009, 00:40 
ВЕЛИКИ АДМИНИ
ВЕЛИКИ АДМИНИ
Аватар

истинска слабост имам към него...като, че ли само във футбола още може да се говори за някаква взаимственост..раждат се млади таланти и наистина добри играчи. И макар, че не симпатизирам на Роналдо/Ривалдо/Роналдиньовата епопея, не мога да им отрека качествата...

Не мога да не кажа по нещо добро за Кака и Меси например...нищо, че са от новото поколение /fire/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 01 Дек 2009, 22:27 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Ааа,Ривалдо си беше Ривалдо /rock/ Много от бразилските футболисти имат един,два силни сезона,после баталясват.Ривалдо през цялото време показваше постоянство,умения и висша класа.Неслучайно беше толкова обичан в Барселона.Ривалдо винаги играеше за отбора.Също както и Роберто Карлос /rock/
Е...Лео Меси вече официално е носител на Златната топка и то заслужено.
Един от най-ефективните италиански нападатели които помня.Страшен голов нюх и постоянна заплаха за противника.Прякора му беше "Иглата" заради телосложението му,но беше и кат шило за защитата на противника-Алесандро Алтобели.
И...един вратар на който искрено се възхищавах.Тоя катил беше железен както на терена,така и извън него.Абсолютен рекордьор сред вратарите със повече от 100 гола в актива си.Не знам дали има пропуснати дузпи тоз човек,но и да има ще се броят на пръсти.Изпълняваше много вещо и прек свободни удари.Помня когато пресата и телевизията гръмнаха по случай отбелязания хеттрик през 1999-та.
Хосе-Луис Чилаверт /rock/ /rock/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 03 Дек 2009, 14:35 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Скилачи го помня /:)/ ... много добър беше /hmmmm/
а помните ли Карл Хайнц Румениге /nose/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 03 Дек 2009, 23:15 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Като се сетих за Скилачи,влезнах в Гугъл да прочета нещо за него.И в някакъв форум скивах нещо такова:
Един италиански анекдот гласи-от сицилианец става единствено престъпник или полицай.Но поради вроденото му тъпоумие и в двата случая е безполезно /kreten/
Скилачи обаче рзбил на пух и прах този анекдот. /zybat/

Сещам се за един футболист който много кефеше.Истински мъжкар,бореше се до последно на терена,не го спря дори счупена ръка.Играеше в гипс така като че ли нищо нямаше,влизаше в единоборства,падаше-ставаше и продължаваше.Здрав физически,притежаваше и доста добра техника,както и силен и точен удар-Гари Линекер /rock/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2009, 22:34 
Свикнахме с него
Свикнахме с него
Аватар

Докато се рових по разни спортни сайтове се сетих за един футболист.За него накратко може да се каже-феноменален.
Много мачове на Саутхямптън изгледах навремето само заради него.Беше удоволствие да го гледам.Остана верен на отбора си докрай въпреки,че всички грандове му предлагаха да играе при тях и можеше да спечели доста милиони.Неслучайно феновете на Саутхямптън го кръстиха Le God.
Мат Льо Тисие /rock/

Върнете се в началото
 Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]